Ahojte...začalo to bolesťou poslednej stoličky kt.je diera...dnes ma už bolí zub ucho aj hlava...príkladom foto či mal niekto skúsenosť z čoho to môže byt
@eriksonka1234 Veru mala som skúsenosť a bola z toho 10 mesiacov PN, je to veľmi nebezpečné a treba to okamžite riešiť. Mne sa zápal rozšíril až do kostnej drene, najlepšie vyhľadať stomatochirurga, ktorý vám dá dvojkombinaciu Atb, ak chcete napíšte mi ss a prosím riešte to!
@hella77 ako prvá pomoc poslúži ľad, v žiadnom prípade si nedávajte teplé (u mňa spravili na pohotovosti tu chybu). Ja som brala 2 Dalaciny a 2 Entizoly a potom 5 mesiacov Doxyhexal. Nehovorím, že takto musíte dopadnúť, pokiaľ to budete včas riešiť. Veľmi rýchlo môže vzniknúť zápal okostice, ktorý ukrutne boli. Mne dávali 48 hodín života, nie nestrasim, iba poukazujem, že aj zuby sú veľmi nebezpečné. Ja som skončila na Heydukovej, povedali, že keby som prišla včas, mohli mi to narezať 🤷♀️
@eriksonka1234 Áno lad si dávam.. tlmi to bolest a flektor...a zapal čoho to presne je?
@hella77 no ja som mala osteomyelitidu, vy to ešte nemusíte mať, toto sa vám spravilo zo zubu, takze zápal kosti. Mne už potom ani flektor nezaberal, šialene bolesti to boli. Nemáte aspoň Dalacin po ruke?
@hella77 máte aj zvýšenú teplotu?
@eriksonka1234 nemám teplotu..ani dalacin..je to na predpis
@hella77 prosím vás, choďte na pohotovosť a dajte si predpísať Dalacin, najlepšie s Entizolom. Mne sa potom úplne zablokovala sánka, nevedela som mesiac ústa otvoriť, ani jesť nič, zápal postupoval už k mozgu, naozaj nie je na čo čakať, postupuje to veľmi rýchlo. A čo najskôr vytrhnúť zub!
@eriksonka1234 ďakujem...pôjdem určite na pohotovost
Ale užila som doxihexal
@hella77