Bolesť podbruška po prvom sexe po pôrode.

erka33
27. aug 2019

Ahojte mam po sestonedeli tak sme skusali milovanie a musim sa priznat teraz pre mna milovanie je o 100 percent lepsie ako pred tym intenzivnejsie proste topka ... ale dneska ma zacalo boliet podbrusko ako keby som mala dostat menzes musim podotknut ze milovali sme sa opatrne nezne tak nechapem preco ma teraz boli podbrusko ..

kajuska3105
27. aug 2019

Ahoj napríklad ja po pôrode po šestonedelí keď som mala sex tak na druhý deň keď som šla na wc mi z pipiny vypadol veľký krvavý kus ako keby pečienky šla som na ženské a povedala mi že mi nechali kusy placenty

bibina666
28. aug 2019

Mozete byt este nie uplne ok po tehu. Este by som pockala ci sa to nejak nehorsi a podla toho jednala. Moje sestonedelie trvalo napriklad skoro 10 tyzdnov, takze neni to uplne az take striktne ze sa davate dokopy rovnych 6 tyzdnov. Inak ak si dobre spominam, po 6 nedelu je tusim kontrola u vasho doktora, tak mu to pripafne spomente 😉

rainbow82
1. sep 2019

ja som bola bez sexu skoro 3 mesiace po tehu kôli hojeniu.Aj tak som cítila bolesti potom ešte.Zalezi ako rýchlo sa Vám hojí telo