Zdravim baby, prosim Vas...mala ste uz niektora podobny problem....strasna bolest hlavy a ucha pri telefonovani mobilom? Mna to uz v minulosti trapilo aj ked nie tak intenzivne ako teraz...potom to na urcity cas prestalo a teraz asi druhy tyzden je to tu znova...ale ze desne ma boli hlava, divny pocit v usiach a cele je to zle akesi....snazim sa uz mobil ani nepouzivat....ked tak fakt minimum a to len cez sluchadla ale stale hlava boli....myslite, ze to prejde alebo ist k lekarovi...len ci ma nevysmeje...taketo hlavove bolesti maju casto lekari v pazi....mate niektora osobnu skusenost. Vdaka
@lukihomamina Nevysmeje. Vhodne by bolo navstivit ORL a mozno aj neurologa.
- urcite to chce lekara a nejake vysetrenie hlavy ..magneticka rezonancia, alebo take nieco .
- zacni pouzivat male sluchatka k telefonu a nedavaj si ho k hlave.
Podľa mňa to nebude ani tak hlavou, ako telefónom. Niektorí ľudia sú proste na toto žiarenie citlivejší. Žiarenie z mobilu môže sposobovať bolesť hlavy, nespavosť aj ďalšie problémy.
Keď som mala asi 12-13 rokov, bola som v tábore a jednu slečinku z našej izby nenapadlo lepšie miesto na uloženie mobilu ako pri mojej posteli pri mojej hlave. Celú noc som vôbec nespala a bolo mi hrozne. Neskôr sa mi to stalo ešte párkrát a vždy som ráno zistila, že niekto nechal pri mne na noc zapnutý mobil. No a v poslednej dobe ma tiež mierne bolí hlava pri telefonovaní. Takže doma dávam mobil na reproduktor, vonku na slúchadlá. Na noc dávame telefóny do inej miestnosti a je to ok.
Ja to mávam tiež, aj muž, ak som doma, dám ho nahlas, aby nemusel byť pri uchu, vonku skrátim hovor čo naj..bohužiaľ to robia tie vlny z mobilu...
Mám podobný problém. Už to sledujem dlhšie a už mám jasno v tom, že bolesť ucha ako aj hlavy na tej strane je z telefónu, okrem mobilu aj pri použití pevnej linky, ale bezdrátovej. Mňa začne bolieť ucho aj jeho bezprostredné okolie akonáhle sa telefónom čo len priblížim. Otrasné! Na orl vylúčili zápal ucha aj esutachovej trubice, takže mne je jasné, že to je telefónom. A to nie som extrémista čo sa volaní týka.
@lukihomamina hlavove problemy lekari urcite v pazi nemaju, treba sledovat ako casto ta hlava boli a znacit si, urcite treba navstivit lekara