Ahojte. Mám problém. V piatok som išla k zubárovi s tým, že ma bolí zub. Pán doktor mi dal injekciu do ďasna a následne mi vybral nervy z boľavého zubu. Povedal, že za pár dní by to už malo byť OK. Sú to už 4 dni a v okolí zubu, kde som dostala injekciu mám veľmi, brutálne opuchnuté a červené ďasno. Bolesť neprestáva. Zavolala som do ordinácie, povedali mi, že mám zavolať obvodnému , nech mi vypíše antibiotiká, lebo nič iné v takomto stave sa robiť nedá. Musím počkať, kým zápal ustúpi.
Momentálny plán je dobrať antibiotiká a hneď ako zápal bude ustupovať okamžite späť k zubárovi.
Chcela by som sa spýtať tých, ktorí už máte podobnú skúsenosť, či máte overený tip na zapálené boľavé ďasno. Ja už neviem čo mám robiť..
@sunshine999 mne po vybratí nervu na boľavé ďasno pomohol curasept gél. Kúpiš v lekárni. Mne to pomáha aj na afty.
Ďakujem, skúsim 🙂
@sunshine999 vraj pomáha klincek - korenie, keď mi museli rezať ďasno tak mi dr povedal kloktat s tantum verde a do pár dní sa to pekne zahojilo, držím palce nech to rýchlo prejde.