Boľavé korienky vlasov.

maca_123
8. sep 2018

Ahojte dievčence chcela by som sa vás spýtať či sa vám niekedy stavalo že vás bolievali korienky vlasov keď ste mali rozpustené vlasy. Mna ano a to pravidelne a neviem čo s tým a čím to môže byt 😏... vlasy mám zdravé, skoro po pas a nepadajú mi. Nejaké rady ?

tncka
8. sep 2018

@maca_123 mne sa to vacsinou stava ked nosim dlho jeden typ ucesu. Trebars vysoko vycesany cop. Ja mam vlasy velmi huste,tvrde,jemne zvlnene a hlavne dlhe

belasy_motylik
8. sep 2018

@maca_123 jasné, často keď zmením účes, napr. mám ich celý deň v cope a potom ich večer rozpustím.

maca_123
autor
8. sep 2018

@tncka @belasy_motylik ano ano to je u mna pravidelne keď mám cop 😃 lenže mna bolia aj keď ten cop nemám 😕

belasy_motylik
8. sep 2018

@maca_123 občas sa mi stáva, že bolia aj tak z nicoho nič

eryykah
8. sep 2018

@maca_123 ano hlavne na temene vrchu hlavy, vlasy mam len rozpustene. Problem je aj zvysene padanie

pininka
9. sep 2018

Aj mne sa to stavalo casto,lebo ich mam strasne huste, odkedy som si ich dala ostrihat po plecia mam pokoj.

andreakacmi
9. sep 2018

tiež neviem čo s tým robiť ... podľa mňa sú to buď hormóny alebo od nervov .... ale vôbec neviem čo na to, skúšala som panthenol aj to aloevera a nič nepomohlo

rodinnahomeopatka
16. nov 2018

@maca_123 skuste to riesit homeopatiou a bunkovymi solami.

cicos
4. máj 2019

@maca_123 Bolave "korienky vlasov" treba rozmasirovat. ;) Stava sa to najma, ked su vlasy vycesane v dakom ucese. Ze sa to tebe stava aj pri rozpustenych je podla mna tym, ze ich mas dlhe - ze je pokozka na hlave zatazovana ich vahou.

bolavyzub
6. máj 2019

Já mám redšie vlasy po plecia (ťažké nie sú ani náhodou) Copy veľmi nenosím. A taktiež keď vlasy prehrniem, bolia korienky.

domicocka
31. jan 2022

@bolavyzub
@andreakacmi
@maca_123 baby ja mám presne ten istý problém mám vlasy rozpustené a na niektorých miestach keď si prehrniem vlasy totálne ma bolia pri korienkoch stačí že si ich len nadvyhnem v protismere rastu a také nepríjemné to je že až...vy ste sa toho nejak zbavili prešlo Vám to? Tiež si myslím či mi už nesibe keď poviem že má vlasy bolia

dolynkag
8. mar 2022

@bolavyzub
@domicocka na niečo ste prišli, ja to mám teraz pár mesiacov, raz menej, raz viac, na koži nič nevidno, len to bolí na malom mieste, ak niekto na niečo prišiel, prosím ozvite sa

domicocka
13. mar 2022

@dolynkag prišla som nato že to spôsobuje buď streda dlhodobý nervy celkovo lebo sú tam nervové zakončenia ktoré sú citlivé a takto bolia