Ahojte dievčence chcela by som sa vás spýtať či sa vám niekedy stavalo že vás bolievali korienky vlasov keď ste mali rozpustené vlasy. Mna ano a to pravidelne a neviem čo s tým a čím to môže byt 😏... vlasy mám zdravé, skoro po pas a nepadajú mi. Nejaké rady ?
@maca_123 jasné, často keď zmením účes, napr. mám ich celý deň v cope a potom ich večer rozpustím.
@tncka @belasy_motylik ano ano to je u mna pravidelne keď mám cop 😃 lenže mna bolia aj keď ten cop nemám 😕
@maca_123 občas sa mi stáva, že bolia aj tak z nicoho nič
Aj mne sa to stavalo casto,lebo ich mam strasne huste, odkedy som si ich dala ostrihat po plecia mam pokoj.
tiež neviem čo s tým robiť ... podľa mňa sú to buď hormóny alebo od nervov .... ale vôbec neviem čo na to, skúšala som panthenol aj to aloevera a nič nepomohlo
@maca_123 skuste to riesit homeopatiou a bunkovymi solami.
Já mám redšie vlasy po plecia (ťažké nie sú ani náhodou) Copy veľmi nenosím. A taktiež keď vlasy prehrniem, bolia korienky.
@bolavyzub
@andreakacmi
@maca_123 baby ja mám presne ten istý problém mám vlasy rozpustené a na niektorých miestach keď si prehrniem vlasy totálne ma bolia pri korienkoch stačí že si ich len nadvyhnem v protismere rastu a také nepríjemné to je že až...vy ste sa toho nejak zbavili prešlo Vám to? Tiež si myslím či mi už nesibe keď poviem že má vlasy bolia
@maca_123 mne sa to vacsinou stava ked nosim dlho jeden typ ucesu. Trebars vysoko vycesany cop. Ja mam vlasy velmi huste,tvrde,jemne zvlnene a hlavne dlhe