Bola som vôbec panna?

kristinabu
27. apr 2020

Ahojte, mam 17 rokov a pred mesiacom som mala s partnerom prvý pohlavný styk. Vošiel do mňa úplne ľahko a ani som nekrvacala ale predtým som s nikým iným styk nemala ani som sa sama nerobila.
Je teda možné že som panensku blanu nemala vôbec?

anjelaa
27. apr 2020

@kristinabu nie vzdy musi žena krvacat. Ak ide na to muž citlivo, nie je dovod.

extempore
27. apr 2020

@kristinabu áno, je možné, že si hymen buď vôbec nemala alebo si ho mala len malý. Resp. možno v ňom máš tak veľký otvor, že na sex to úplne postačuje a zvyšky blany sa ti odstránia až pri pôrode.

leniel
27. apr 2020

príp. si si ju mohla roztrhnúť niekedy v minulosti pri nejakom športe - nerobila si aktívne gymnastiku napr.?

sara_1
27. apr 2020

Ahoj ja keď som stratila prvý krát pannenstvo tak som ho ani v podstate nestratila len som si to myslela pannensku blanu mi objavila gynekologička s tým že ale nemôžem vás vyšetriť vy mate pannensku blanu 😄 a ja len oči vonku že ako to... Stratila som to až pri mojom terajšom a to som už trošku krvacala 😊 takže môžeš ju mat hlboko alebo ti ju nepretrhol

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jaskolka
28. apr 2020

Vôbec nemusís pri prvom styku krvácať, či cítiť hrozne bolesti, to sú výmysly z minulosti, keď bolo tradovane, že žena nesmie cítit rozkoš, že sex je len na plodeni a užívanie si muža,ženy boli nepoucene, a chlapi to urobili"sup sup "rýchlo čize samozrejme ze nepripravenu pannu to bolelo a krvacala. Teraz už je to iné, keď si dostatočne pripravená, poznáš aj svoje telo, ako reaguje, partner je jemný, citlivý, absolútne krvácať nemusíš.

evkakozickova
28. apr 2020

@kristinabu ja som mala úplne to isté akurát ma to len bolelo a tiež som nechápala prečo nekrvacam

janetinka27
29. apr 2020

@kristinabu panna si bola urcite,nakolko islo o tvoj prvy pohlavny styk. blana s tym nic nema.