Ahojte, mam 17 rokov a pred mesiacom som mala s partnerom prvý pohlavný styk. Vošiel do mňa úplne ľahko a ani som nekrvacala ale predtým som s nikým iným styk nemala ani som sa sama nerobila.
Je teda možné že som panensku blanu nemala vôbec?
@kristinabu áno, je možné, že si hymen buď vôbec nemala alebo si ho mala len malý. Resp. možno v ňom máš tak veľký otvor, že na sex to úplne postačuje a zvyšky blany sa ti odstránia až pri pôrode.
príp. si si ju mohla roztrhnúť niekedy v minulosti pri nejakom športe - nerobila si aktívne gymnastiku napr.?
Ahoj ja keď som stratila prvý krát pannenstvo tak som ho ani v podstate nestratila len som si to myslela pannensku blanu mi objavila gynekologička s tým že ale nemôžem vás vyšetriť vy mate pannensku blanu 😄 a ja len oči vonku že ako to... Stratila som to až pri mojom terajšom a to som už trošku krvacala 😊 takže môžeš ju mat hlboko alebo ti ju nepretrhol
Vôbec nemusís pri prvom styku krvácať, či cítiť hrozne bolesti, to sú výmysly z minulosti, keď bolo tradovane, že žena nesmie cítit rozkoš, že sex je len na plodeni a užívanie si muža,ženy boli nepoucene, a chlapi to urobili"sup sup "rýchlo čize samozrejme ze nepripravenu pannu to bolelo a krvacala. Teraz už je to iné, keď si dostatočne pripravená, poznáš aj svoje telo, ako reaguje, partner je jemný, citlivý, absolútne krvácať nemusíš.
@kristinabu ja som mala úplne to isté akurát ma to len bolelo a tiež som nechápala prečo nekrvacam
@kristinabu panna si bola urcite,nakolko islo o tvoj prvy pohlavny styk. blana s tym nic nema.
@kristinabu nie vzdy musi žena krvacat. Ak ide na to muž citlivo, nie je dovod.