Bola som utiahnutá

11. jún 2022

A ľudia si robili so mňa prdel. A teraz neskôr keď už som sa vschopila a mám svoj názor a viem si aj povedať nie..to sa už nepáči nikomu . Zase som odmerana . Hrozne s ľuďmi . Mám pocit že ľudia majú radšej slabšie povahy na ktorých môžu stavať svoje sebavedomie 😒
A vlastne..teraz už viem,kto ako ma bral a ako sa ku mne choval a kto teraz sa pcha do zadku 😛

h2
11. jún 2022

A? Čo si tým chcela povedať? Je dobre, že už nie si utiahnutá a vieš sa za seba postaviť, ale byť odmeraná je zase druhý extrém. Nejakú zlatú strednú cestu by to chcelo.

autor
11. jún 2022

@h2 to si myslím že druhý má tak tak teraz berú lebo to nečakali že budem iná "

marianarem
11. jún 2022

A mas problem so vsetkymi ludmi alebo len s niektorymi? Viacerym to mohlo vyhovovat, ze si take boxovacie vrece a chceli by ta naspat taku. Ono je to casto tak, ze zmeni sa clovek a prirodzene sa obmenia aj ludia okolo neho, vztah s niektorymi odide do stratena, objavia sa novi.

moonlight1210
11. jún 2022

To je uplne normalna vec, ze ked zmenis spravanie, tak sa postupne vymeni okruh ludi okolo teba. Lebo ta uz zaujima a pritahuje iny typ ludi. A ten predchadzajuci ti pride uz nevyhovujuci, nemas si s nimi, co povedat, alebo ti pride obmedzujuci.

valeria_h
11. jún 2022

Už nie si obeť, tak sa to niektorým nepáči.

0silvia0
11. jún 2022

Nemusis to tak riesit. Nechaj to plynut a nechaj nech sa okolo teba vymeni okruh ludi...

autor
11. jún 2022

@0silvia0 ďakujem ,tiež som začala veci akoby nechať tak nech voľné plynú. Aj môj ocino mi to povedal raz a mal pravdu . Netreba nič siliť a nechať veci tak ako sú .

autor
11. jún 2022

@valeria_h taktiež dobre povedané ,je to tak ..áno

autor
11. jún 2022

@marianarem iba pár ľudí