A ľudia si robili so mňa prdel. A teraz neskôr keď už som sa vschopila a mám svoj názor a viem si aj povedať nie..to sa už nepáči nikomu . Zase som odmerana . Hrozne s ľuďmi . Mám pocit že ľudia majú radšej slabšie povahy na ktorých môžu stavať svoje sebavedomie 😒
A vlastne..teraz už viem,kto ako ma bral a ako sa ku mne choval a kto teraz sa pcha do zadku 😛
@h2 to si myslím že druhý má tak tak teraz berú lebo to nečakali že budem iná "
A mas problem so vsetkymi ludmi alebo len s niektorymi? Viacerym to mohlo vyhovovat, ze si take boxovacie vrece a chceli by ta naspat taku. Ono je to casto tak, ze zmeni sa clovek a prirodzene sa obmenia aj ludia okolo neho, vztah s niektorymi odide do stratena, objavia sa novi.
To je uplne normalna vec, ze ked zmenis spravanie, tak sa postupne vymeni okruh ludi okolo teba. Lebo ta uz zaujima a pritahuje iny typ ludi. A ten predchadzajuci ti pride uz nevyhovujuci, nemas si s nimi, co povedat, alebo ti pride obmedzujuci.
Už nie si obeť, tak sa to niektorým nepáči.
Nemusis to tak riesit. Nechaj to plynut a nechaj nech sa okolo teba vymeni okruh ludi...
@0silvia0 ďakujem ,tiež som začala veci akoby nechať tak nech voľné plynú. Aj môj ocino mi to povedal raz a mal pravdu . Netreba nič siliť a nechať veci tak ako sú .
@valeria_h taktiež dobre povedané ,je to tak ..áno
@marianarem iba pár ľudí
A? Čo si tým chcela povedať? Je dobre, že už nie si utiahnutá a vieš sa za seba postaviť, ale byť odmeraná je zase druhý extrém. Nejakú zlatú strednú cestu by to chcelo.