Nechcem menovať, je to veĺmi citlivá téma. Z jej slov ktoré vyslovila, to tak ale vyzerá aj keď nepovedala nič priamo.. Čo myslíte?
v knihe popisuje a zdoraznuje, ze sexualne zneuzivana nebola. bola tyrana psychicky tym, ze jej otec cele roky stale opakoval, ze je nikto, neschopna a nic v zivote nedokaze. neviem, z coho si vydedukovala to sexualne tyranie, na nete najdes uryvky s prekladom z jej knihy.
nemáš nič iného na práci len šíriť hlúposti?
Bola, nebola, ale čo my tu ohľadom toho vyriešime? To si musia oni vyriešiť.
@matkahelka vďaka.
@rozculena nebola píše sa v jej autobiografii. Nemám záujem v šírení zlého, preto som nevenovala. Keď majú taký vzťah s otcom , preto som rozmýšľala. Tiež úryvky z knihy a v rozhovoroch vyzneli nejednoznačne.
Bulvárne články potrebujú čitateĺov. Niekedy tie titulky naschvál vyznejú tak, aby čitateľ len rýchlo články otváral.
Hlavne nechapem,preco nenapises meno,vsetci dobre vieme ,ze ide o Sklenarikovu.
Nebola prva ani posledna,je to smutne...
Ale co my tu vyriesime?
Je krasna,uspesna a dufam velmi ze aj stastna...
@osky aby sa to nedalo vyhľadať na internete Bože pod jej menom. Prosím tá zmaž príspevok.
Prispevok zmazat mozem.
V tom pripade nechapem, preco nacinas temu...
Kde to ma logiku
Na nete si to najde kazdy normalny,trochu inteligentny clovek..
Uz si okrem toho dala v samotnom nadpise temy tolko indicii,ze len malokto by neprisiel na to,p koho ide...
Divna logika
A hlavne, toto je slobodne forum...
@walentina7 velmi sa mylis, ak to zjednodusujes ze zneuzivana rovna sa odpor ku chlapom, v drvivej väcsine su zneuzivane zeny ,resp. dievcata v dospelom veku promiskuitne...tolko sa o tom popisalo...
...... niekde som uz davno citala clanok kde sa uvadzalo ze viac zneuziti je v rodine
a este jedna vec, nic netreba pausalizovat, a kazdy pripad je individualny
Podľa teba je to tak citlivá téma, že máš potrebu to riešiť na fóre? Ak sa jej niečo stalo dúfam, že to rieši a ty sa staraj o seba.
Ona po ničom inom netuzi, ako byť premielana na MK ci bola ci nie zneužívania. Ty sa preber prosím ta! Ten kto ide na verejnosť s takymito intimnimy problémami, potrebuje nesmierne veľa odvahy, prípadne to iz ma spracované. Ale nebude jediného človeka, ktorý o tom bude diskutovať ako o dovolenke na Bora Bora. Preto nechapem tvoj nerespekt a netaktnost, zaklat takuto tému!
Dospej, dozrej. Keď sa zamyslis nad svojím zivotom a začneš riešiť svoje problémy, nebudeš mať čas starat sa iným do zivota!
@osky svoj komentár s priezviskom zmazať môžeš. Ja nepíšem nič čo ona sama nezverejnila. Len to nemám potrebu rozmaznávať s jej menom.
@svetlonos pýtam sa na niečo, čo ona sama píše a zverejňuje, či som správne pochopila. V knihe vraj jasne napísala, že o sexuálne zneužívanie nešlo. Koniec diskusie.
ked nesko tak neslo,preco to riesis?A preco nevhces zvereknit jej meno?Ved ona toho o sebe vela povie.
@svetlonos Tak musi s tym ratat ze bude premielana,lde pise o svojom zivote knihu,ci uz prijěmnu alebo neprijemnu.Ak nie,nebude pisat.Obete ktore boli vazne tyrane a zneuzivane si zmenia mena a nepisu autobiografie.
Môj názor je, že je uz trapna tým omielanim a okydavanim svojho otca.Citam to už aspoň 10 r.A vrhá to zle meno aj na jej mamu.Myslim, že mama je doktorka?Adriana na mňa pôsobí ako psychicky labilna
?
O kom akoze hovoris?