Bola naša modelka žijúca vo Francúzku sexuàlne zneužívaná otcom?

11. jún 2024

Nechcem menovať, je to veĺmi citlivá téma. Z jej slov ktoré vyslovila, to tak ale vyzerá aj keď nepovedala nič priamo.. Čo myslíte?

vanilkovazmrzka
11. jún 2024

?

O kom akoze hovoris?

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
matkahelka
12. jún 2024

v knihe popisuje a zdoraznuje, ze sexualne zneuzivana nebola. bola tyrana psychicky tym, ze jej otec cele roky stale opakoval, ze je nikto, neschopna a nic v zivote nedokaze. neviem, z coho si vydedukovala to sexualne tyranie, na nete najdes uryvky s prekladom z jej knihy.

rozculena
12. jún 2024

nemáš nič iného na práci len šíriť hlúposti?

ibrunova
12. jún 2024

Bola, nebola, ale čo my tu ohľadom toho vyriešime? To si musia oni vyriešiť.

autor
12. jún 2024

@matkahelka vďaka.

autor
12. jún 2024

@rozculena nebola píše sa v jej autobiografii. Nemám záujem v šírení zlého, preto som nevenovala. Keď majú taký vzťah s otcom , preto som rozmýšľala. Tiež úryvky z knihy a v rozhovoroch vyzneli nejednoznačne.

ibrunova
12. jún 2024

Bulvárne články potrebujú čitateĺov. Niekedy tie titulky naschvál vyznejú tak, aby čitateľ len rýchlo články otváral.

osky
12. jún 2024

Hlavne nechapem,preco nenapises meno,vsetci dobre vieme ,ze ide o Sklenarikovu.
Nebola prva ani posledna,je to smutne...
Ale co my tu vyriesime?
Je krasna,uspesna a dufam velmi ze aj stastna...

autor
12. jún 2024

@osky aby sa to nedalo vyhľadať na internete Bože pod jej menom. Prosím tá zmaž príspevok.

osky
12. jún 2024

Prispevok zmazat mozem.
V tom pripade nechapem, preco nacinas temu...
Kde to ma logiku
Na nete si to najde kazdy normalny,trochu inteligentny clovek..
Uz si okrem toho dala v samotnom nadpise temy tolko indicii,ze len malokto by neprisiel na to,p koho ide...
Divna logika
A hlavne, toto je slobodne forum...

tomasisa
12. jún 2024

@walentina7 velmi sa mylis, ak to zjednodusujes ze zneuzivana rovna sa odpor ku chlapom, v drvivej väcsine su zneuzivane zeny ,resp. dievcata v dospelom veku promiskuitne...tolko sa o tom popisalo...

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tomasisa
12. jún 2024

...... niekde som uz davno citala clanok kde sa uvadzalo ze viac zneuziti je v rodine
a este jedna vec, nic netreba pausalizovat, a kazdy pripad je individualny

januska12323
12. jún 2024

Podľa teba je to tak citlivá téma, že máš potrebu to riešiť na fóre? Ak sa jej niečo stalo dúfam, že to rieši a ty sa staraj o seba.

svetlonos
12. jún 2024

Ona po ničom inom netuzi, ako byť premielana na MK ci bola ci nie zneužívania. Ty sa preber prosím ta! Ten kto ide na verejnosť s takymito intimnimy problémami, potrebuje nesmierne veľa odvahy, prípadne to iz ma spracované. Ale nebude jediného človeka, ktorý o tom bude diskutovať ako o dovolenke na Bora Bora. Preto nechapem tvoj nerespekt a netaktnost, zaklat takuto tému!
Dospej, dozrej. Keď sa zamyslis nad svojím zivotom a začneš riešiť svoje problémy, nebudeš mať čas starat sa iným do zivota!

autor
12. jún 2024

@osky svoj komentár s priezviskom zmazať môžeš. Ja nepíšem nič čo ona sama nezverejnila. Len to nemám potrebu rozmaznávať s jej menom.

autor
12. jún 2024

@svetlonos pýtam sa na niečo, čo ona sama píše a zverejňuje, či som správne pochopila. V knihe vraj jasne napísala, že o sexuálne zneužívanie nešlo. Koniec diskusie.

ktochytavzite
12. jún 2024

ked nesko tak neslo,preco to riesis?A preco nevhces zvereknit jej meno?Ved ona toho o sebe vela povie.

ktochytavzite
12. jún 2024

@svetlonos Tak musi s tym ratat ze bude premielana,lde pise o svojom zivote knihu,ci uz prijěmnu alebo neprijemnu.Ak nie,nebude pisat.Obete ktore boli vazne tyrane a zneuzivane si zmenia mena a nepisu autobiografie.

eliska13
12. jún 2024

Môj názor je, že je uz trapna tým omielanim a okydavanim svojho otca.Citam to už aspoň 10 r.A vrhá to zle meno aj na jej mamu.Myslim, že mama je doktorka?Adriana na mňa pôsobí ako psychicky labilna