Žienky ako sa vám zdá, bol tento Silvester pokojnejší, bolo menej hlučnej pyrotechniky?
Nebolo,a blázni to odpalovali 2m od zaparkovanych áut.
Bolo omnoho menej.
Aj my sme sa o tom s mužom bavili vcera. Inakoedy buchali oveľa častejšie a hlavne 31. Od rána mam pocit. A včera sme 1x počuli asi o ôsmej večer. A aj o pol noci toho bolo oveľa menej ako za posledné roky.
U nás na sídlisku bolo oveľa viac ako minulý rok čo sa týka pol noci, ale menej toho odpaľovali cez deň.
Ja som zas presedela štyri hodiny v kúpeľni zavretá s našou fenkou tak ani neviem preto sa pýtam. O deviatej keď začula prvé výbuchy sa začala tak triasť a dychčať že som myslela že skolabuje. Má už jedenásť rokov a slabšie srdiečko ale zdá sa mi že oveľa menej bolo pred lebo niekedy to bolo že už tri týždne pred strieľali.
@nika523 Nie, tak ako po iné roky. Už týždeň pred Silvestrom bolo počuť buchot, včera od rána sa kde - tu ozývalo. A aj pred chvíľou bolo počuť buchoty.
Dúfam že toho bude každý rok menej a menej, kamarátku zas mám čo má postihnutú dcérku a tá sa tiež veľmi bojí
Po troch rokoch sme boli doma na Silvestra a teda pokojnejšie ako si pamätám to nebolo. Ohňostroj s každej strany a nie nejaký krátky ešte o jednej strieľali.
Rachot bol ako na fronte. Nič sa nezmenilo. A hlupáci trieskali už 2 t pred Silvestrom.
U nás v dedine nič.Par ludi hodilo petrady, inak ohňostroj nikto ziadny
Menej
Ja som dúfala že ľudia začnú byť trošku empatickí, ja by som toto nedokázala zabávať sa na niečom čo iným spôsobuje utrpenie či zvieratám alebo ľuďom
U nás výrazne menej, zrejme boli takmer všetci s kvartiru niekde inde ako doma
@nika523 u nás bolo oveľa menej tento rok. Hlavne počas dňa, pominulé roky už búchali od vianoc a teraz akoby si to šetrili všetci na polnoc. Cez deň som nepočula nič, trochu večer o šiestej a o ôsmej a do polnoci bolo ticho.
Bolo to ako na fronte. Niekto odpaľoval aj skôr. Ale už bolo potom ticho do rána. Páči sa mi ale, že niekde od tých ohňostrojov upustili. Mali radšej svetelnú šou ktorá je viac ohľaduplná k prírode, zvietkám.
@nika523 u nás veru bolo menej, už o pol 1 to ustalo, čo predtým bachali aj do 2 koľkokrát
U nas bol, vdakabohu, som velmi rada, dakujem za vsetky zvierata a citlivych ludi.
nebol vôbec ani trocha, tažko povedat či minali staré zásoby alebo, delobuchy uprostred panelakov boli a to je ako iná sila, nemôžu ist inde to treba na sidlisku a nech je naokolo panelak z každej strany
My sme prvy raz v dome a o auto sme sa bali viac tu na dedine, ako v meste na sidlisku. Lebo pri ceste si to susedia odpaluju a bucha to nad autami 🤪. Ale bolo toho pomenej tu teda. Sidlisko bolo vzdy take pestre a ked sme mali dobry vyhlad, videli sme ohnostroje aj z namestia, a byvali sme hore na kopci nad sidliskom, takze cele mesto sme videli ako na dlani.
Ja som mala pocit, ze na sidlisku sa vzdy dalo najst miesto, kde neboli auta (ked mal niekto rozum, co vsetci samozrejme nie), tu na dedine dom na dome, auta vsade, ozveny od tych domov este horsie ako medzi panelakmi. Nechapala som 🙃😅.
U nas urcite, malinky ohnostroj a do desat delobuchov max. Aj to len o polnoci.
Bol,uz o 00.30 neboli ohnostroje. Predtym trieskali aj do 1.30.
U nás našťastie áno. Aj zvieratá sa menej báli. Snáď už ľudia dostávajú rozum.
@nika523 u nás ano, pár delobuchov bolo počuť, ale menej ako iné roky.