Bol tento Silvester pokojnejší?

nika523
1. jan 2025

Žienky ako sa vám zdá, bol tento Silvester pokojnejší, bolo menej hlučnej pyrotechniky?

miriamzba
1. jan 2025

@nika523 u nás ano, pár delobuchov bolo počuť, ale menej ako iné roky.

janinah
1. jan 2025

Nebolo,a blázni to odpalovali 2m od zaparkovanych áut.

koniarova
1. jan 2025

Bolo omnoho menej.

gab1sol
1. jan 2025

@nika523 nemala som ten pocit, ale možno to bolo tým, že v susedstve si niekto toho nakúpil naozaj veľa… Na druhej strane, bola hustá hmla, takže bolo počuť len zvuk, svetlo fakt len v blízkosti. Ťažko porovnať.

lindous
1. jan 2025

@nika523 Ja si toto všímam už dlhšie, voľakedy pomaly celý december od kedy to začali predávať, hocikedy na sídlisku niečo buchlo, psa som nemohla poriadne vyvenčiť, prvé ohňostroje už na Vianoce a občas aj medzi sviatkami... je toho omnoho menej, ja som za to veľmi rada...

lucia13022023
1. jan 2025

Aj my sme sa o tom s mužom bavili vcera. Inakoedy buchali oveľa častejšie a hlavne 31. Od rána mam pocit. A včera sme 1x počuli asi o ôsmej večer. A aj o pol noci toho bolo oveľa menej ako za posledné roky.

dharmasanata
1. jan 2025

U nás na sídlisku bolo oveľa viac ako minulý rok čo sa týka pol noci, ale menej toho odpaľovali cez deň.

nika523
autor
1. jan 2025

Ja som zas presedela štyri hodiny v kúpeľni zavretá s našou fenkou tak ani neviem preto sa pýtam. O deviatej keď začula prvé výbuchy sa začala tak triasť a dychčať že som myslela že skolabuje. Má už jedenásť rokov a slabšie srdiečko ale zdá sa mi že oveľa menej bolo pred lebo niekedy to bolo že už tri týždne pred strieľali.

zuzanockamt
1. jan 2025

@nika523 Nie, tak ako po iné roky. Už týždeň pred Silvestrom bolo počuť buchot, včera od rána sa kde - tu ozývalo. A aj pred chvíľou bolo počuť buchoty.

nika523
autor
1. jan 2025

Dúfam že toho bude každý rok menej a menej, kamarátku zas mám čo má postihnutú dcérku a tá sa tiež veľmi bojí

araavdva
1. jan 2025

Po troch rokoch sme boli doma na Silvestra a teda pokojnejšie ako si pamätám to nebolo. Ohňostroj s každej strany a nie nejaký krátky ešte o jednej strieľali.

1ryba
1. jan 2025

Rachot bol ako na fronte. Nič sa nezmenilo. A hlupáci trieskali už 2 t pred Silvestrom.

nika523
autor
1. jan 2025

@1ryba u nás pred bolo menej

nikha2809
1. jan 2025

U nás v dedine nič.Par ludi hodilo petrady, inak ohňostroj nikto ziadny

ivik4
1. jan 2025

Menej

nika523
autor
1. jan 2025

Ja som dúfala že ľudia začnú byť trošku empatickí, ja by som toto nedokázala zabávať sa na niečom čo iným spôsobuje utrpenie či zvieratám alebo ľuďom

sense
1. jan 2025

U nás výrazne menej, zrejme boli takmer všetci s kvartiru niekde inde ako doma

svokrinjazykmonika
1. jan 2025

@nika523 u nás bolo oveľa menej tento rok. Hlavne počas dňa, pominulé roky už búchali od vianoc a teraz akoby si to šetrili všetci na polnoc. Cez deň som nepočula nič, trochu večer o šiestej a o ôsmej a do polnoci bolo ticho.

lindous
1. jan 2025

@nika523 Ťažko povedať či to je nejakým uvedomením 😅 veľa ľudí podľa mňa od toho upustilo alebo nakúpilo menej z finančných dôvodov... všetko je drahšie a toto sú peniaze doslova vyhodené do vzduchu...

adiqe88
1. jan 2025

@nika523 sú kvapky na upokojenie pre zvieratá, u veterinára sa dajú predpísať, my sme dali kocurovi a úplne v pohode bol akoby sa nechumelilo.

bloger
1. jan 2025

Bolo to ako na fronte. Niekto odpaľoval aj skôr. Ale už bolo potom ticho do rána. Páči sa mi ale, že niekde od tých ohňostrojov upustili. Mali radšej svetelnú šou ktorá je viac ohľaduplná k prírode, zvietkám.

janickacrazy
1. jan 2025

@nika523 u nás veru bolo menej, už o pol 1 to ustalo, čo predtým bachali aj do 2 koľkokrát

lentilka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mandzula
1. jan 2025

U nas bol, vdakabohu, som velmi rada, dakujem za vsetky zvierata a citlivych ludi.

sara07
1. jan 2025

nebol vôbec ani trocha, tažko povedat či minali staré zásoby alebo, delobuchy uprostred panelakov boli a to je ako iná sila, nemôžu ist inde to treba na sidlisku a nech je naokolo panelak z každej strany

nevenka
1. jan 2025

My sme prvy raz v dome a o auto sme sa bali viac tu na dedine, ako v meste na sidlisku. Lebo pri ceste si to susedia odpaluju a bucha to nad autami 🤪. Ale bolo toho pomenej tu teda. Sidlisko bolo vzdy take pestre a ked sme mali dobry vyhlad, videli sme ohnostroje aj z namestia, a byvali sme hore na kopci nad sidliskom, takze cele mesto sme videli ako na dlani.
Ja som mala pocit, ze na sidlisku sa vzdy dalo najst miesto, kde neboli auta (ked mal niekto rozum, co vsetci samozrejme nie), tu na dedine dom na dome, auta vsade, ozveny od tych domov este horsie ako medzi panelakmi. Nechapala som 🙃😅.

felycity
1. jan 2025

U nas urcite, malinky ohnostroj a do desat delobuchov max. Aj to len o polnoci.

iwesska
1. jan 2025

Bol,uz o 00.30 neboli ohnostroje. Predtym trieskali aj do 1.30.

fajnova
1. jan 2025

U nás našťastie áno. Aj zvieratá sa menej báli. Snáď už ľudia dostávajú rozum.

jovka
1. jan 2025

@nika523 tu v DE nie , otras od poobedia do 5. rana😳

luccija
1. jan 2025

@nika523 prečo jej nedás predpísať lieky?
Nezdalo sa mi menej, ale cez deň a podvečer som nepočula ako po iné roky.