Ahojte, chcela by som ako darček kúpiť lístky na predstavenie Lord of the dance Bratislava na 03.03.2014, koncert by mal byť v Inchebe, hala C. Ak už z vás niekto bol na koncerte, môžete mi napísať, v ktorej časti mám lístky kúpiť, aby sme z koncertu aj niečo mali - videli? O cenu lístka mi nejde, len aby bol dobrý výhľad. Ten sektor B je nad dolnou plochou, alebo za ňou? Radšej by som bola trochu vyššie 🙂. Vopred ďakujem za reakcie a rady. Maťa
Ja som na nich bola v Ziline. Pred asi 5 rokmi. Bolo to super. Skvely zazitok
@maculkac my byli před 4 rokama přesně v Bratislavě. Dostala jsem lístky od manžela k narozeninám. Seděli jsme asi v 15řadě od pódia dole na ploše. Viděla jsem úplně všechno, ale příště bych chtěla sedět nad plochou.Máš jeviště jak na dlani.Zážitek to byl obrovský, i když to co předvádějí po světě je o moc lepší. Myslím že tehdy jich vystupovala slabá polovička.Bylo malé pódium. Příjemnou zábavu 🙂
Ďakujem vám babulky za info, hneď zajtra nabehnem na lístky /dúfam, že mi ešte nejaké dobré ostali/ 🙂 Teším sa na ten zážitok.
Ja som bola na ich vystupeni pred par rokmi. Nebolo to v Ba, miesto bolo pred podiom, asi 15-20 rad...bolo to super. Vtedy vela znamych dvihalo obocie, preco tolko penazi za nich. Nelutujem. Ked budem mat v zivote dalsiu prilezitost pojdem znovu. Michael Flattley uz nevystupoval, ale objavil sa vtedy na podiu. Bol to super zazitok 😉