Neviete mi niekto povedať či bol k zakúpeniu júnový dm box?
@barborka291
a to bolo aj niekde uverejnene? ...lebo vždy to davali na fb aj instagram a teraz tam nič nevidim
V piatok ráno po 9 ho dali a nie nikde to neuverejnili
Bol v piatok ráno 😉na stranke je určite, samozrejme už nedostupný
@barborka291 ale isto nie na slovensku 😉
@antija v piatok. Tema summer
@klarissa25 a kedy? V piatok? Stracam prehlad o case, mam ine starosti teraz.. je mozne ze som sa sekla..
@barborka291 áno v piatok. Letný box
Mna zarazilo, ze bol do 7 minut vypredany napriek tomu, ze nebila dana ziadna ofiacialna info. To znamena, ze je strasne vela ludi, ktori cele dni travia obnovovanim dm stranky ocividne :O. Tak taki si naozaj ten box zasluzia.
Prosim vas a aky je vyznam tychto DM boxov? Je to nejaka zvýhodnená cena?
@zeytin ano kazdy mesiac uvolnuju nejakych vraj 500 boxov, ktore su vzdy do 5 min. vypredane. Vzdy je nejaka ina tema, ktoru sa vsak dozvies az ked ten box uvolnia, pricom presny obsah vsak nevies. Box stoji 5E (+doprava 2E), ale deklaruju min. hodnotu vyrobkov 20 Eur. Co je myslim pravda, mne sa podarilo vychytat ten Beauty Box a hodnota bola ca 60E dokonca...
@domculik
tiež súhlasím, niektoré ženy asi nerobia nič iné len sledujú kedy bude dm box :D ....ja sa nesťažujem mne sa podarilo zakúpiť niekoľko boxov, dokonca som mohla mať ďalšie 4, ale nepáčil sa mi ich obsah tak som si ich nekupovala a nevypisovala som primitívne komentáre na dm facebook keď sa mi nejaký neušiel. Ale to čo ma rozčuluje je to, že to dajú doobeda keď je väčšina ľudí v práci. a pracujúci ľudia naozaj nemajú čas vysedávať s mobilom v ruke
@antija presne tak. Niekto zo skupiny sa nachádzal na eshope dm a všimol si, že je nový box, tak dal príspevok. Drvivá väčšina členov má nastavené upozornenie na nový príspevok v skupine, presne pre tento prípad, teda hlavne v čase, keď sa box očakáva. Pokiaľ ide o júnový, bolo úplne jasné, že v piatok byť musí, keďže dovtedy nebol a bol to posledný pracovný deň, preto prezeral ľudia eshop od rána častejšie 🙂
@miriammirka odpisujeme. Prešla som VŠETKY správy a žiadnu od vás nemám.
@antija ano bol v utorok rano, nejaky manikurovo pedikurovy