Baby prosim nie ste tu take vy alebo vasi muzickovia ktory sa vyznaju v rybyckach? Mame bettu bojovnicu je cula papa vela plave ale na boku sa jej vyhodilo nieco cudne a stale jej to rastie.
@karinka16 neviem poradit, ale uz par dni sa chystame bojovnicu kupit je pravda to, co mi hovorili v obchode, ze nepotrebuje kyslik?ako mate velke akvarium?zajtra ju chceme ist kupit🙂v obchode ich mali len v tzkych mini akvariach zase na webe som citala, ze v tom trpia a nerastie im chvostik
Nechcela som tak vyznieť zle asi sa stalo 😅 a aké rybky iné máte? Či zatiaľ žiadne? A ak áno a nepasovalo by to k bojovnjci tak len preto aby bola sama v inom akváriu sa pýtaš?
Ako viem že aj v obchode ich majú v takých kelímkoch a mne to príde až smutné ale tak ja lwn cez priateľa info dávam tak ja sama neviem, potom neskôr hovoril že ako áno prežijú ale jednoducho s kyslíkom je im predsa lepšie 🙂 ale sú to krásne rybičky
@luccija oni kyslik nepotrebuju nakolko bojovnice chodia nad hladinu dychat vzduch koli tomu ale aj tak by mali byt vo vacsich akvariach ako su v obchodoch pretoze ich prirodzene prostredie su velke teple plytke vody. Ja mam jednu v 15l akvariu mam tam vsetko aj filter aj teplomer pretoze vodu maju mat cca 25 stupnov. Ale velmi ma stve co sa jej stalo tej mojej
Žienky... Pre pána jána.. 5 litrové akvárium? .. Pre bojovnicu je potrebné mať minimálne 20l akvárium aby sa cítila dobre a spokojne.. Predstavte si žiť v kúpelni alebo na wcku celý život.. Betta alebo bojovnica je labyrintka.. znamená to,že potrebuje aj kyslík aby sa "neutopila" .. Nadychuje sa nad hladinou.. Teplota by mala byť cca 25 stupňov-..V akváriu by nemal chýbať ohrievač, teplomer a filter.. Zvieratkám máme život spríjemniť, nie zhovadiť.. Ja som boojovnice kupovala pravidelne zo superzoo, pretože keď som ich videla v tých kelímkoch, tak som prestala dýchať.. Ako to takto vôbec môžu robiť.. Viem,že betta žije v plytkých vodách ale toto je týranie..
Priateľ hovorí že to môže byť čokoľvek ale že pleseň je skôr na plutvách a tie vypadajú byť v pohode a že si myslel že to môže mať iba oškreté ale ak to rastie tak nevie, ale že aj ryby môžu mať rakovinu.. 🤷♀️ Inak nevie