Prosím , mešká mi menštruácia týždeň ale test som si ešte nerobila.. Boli sme na dovolenke, môže mi meškať aj z toho?? Zajtra si pôjdem kúpiť test no strašne sa bojím..
Keď sa bojíš otehotnieť, prečo sa nijako nechrániš??? Ak máš sex bez ochrany, musíš počítať aj s možnosťou tehotenstva ... Apropo, menzes ti môže meškať z rôznych príčin, mohla si na dovolenke prechladnúť, atď... A keď budeš teraz stresovať, ešte si ho sama oddialíš... Choď si kúpiť test, ak bude negatívny, do budúcna sa už chráň. A hlavne nestresuj 🙂
Čoho sa bojíš?
@stellarstar že som tehotná
A tehotenstvo je choroba? Keď sa bojíš tehotenstva sexu si sa nebála? Tak je na čase zvážiť ochranu, buď ty alebo chlap
Cakanim tu realitu nezmenis. Sprav si test a podla toho sa zariad. Ak si dieta nechces nechat, tak cim skor to poriesis s lekarom, tym lepsie.
a čo že budeš tehotná máš málo rokov si neplnoletá , nemáš financie. Spať s chlapom sa dá aj s rozumom. Ved to nie je choroba ako piše stellarstar. Ja ked nechcem dieťa tak sa chránim. Už sú aj antikoncepčne náplaste .Už nemusíš iba lieky.
Gratulujem ;)
no vyzera to, ze si tehotna. Gratulujem 🙂
Si tehotná, gratulujem
testy sa nemaju rozoberat. Test je pozitivny.
No si jednoxnacne vtom...ale to si pocut nechcela..nuz teraz ries co dalej,, ostan vtom,ist nz potrat, kolko mas rkov? Vie otom partner ? Rodicia ? ...
@bessie12 ciarky vzdy postupne trosicku zblednu,lebo moc je tekutina a tekutinz vysycha
@babydesire myslim, ze to asi malo patriť autorke a nie mne 🙂
@bessie12 ano,prepac,vcera mi blbol konik,vzdy ked som sa v texte vratila opravit preklep, prekliklo mi moju fb stranku a ja som na text poriadne nevidela, potom ma to dost miatlo a ani restart tel nepomohol,,dnes mi to uz ide normalne
Chranis sa proti otehotneniu?
A ano, menstruacia moze meskat asi z tisic dovodov.