Bojím sa, že som tehotná

1. sep 2022

Prosím , mešká mi menštruácia týždeň ale test som si ešte nerobila.. Boli sme na dovolenke, môže mi meškať aj z toho?? Zajtra si pôjdem kúpiť test no strašne sa bojím..

zmrzlinka2021
1. sep 2022

Chranis sa proti otehotneniu?
A ano, menstruacia moze meskat asi z tisic dovodov.

retep00
1. sep 2022

Keď sa bojíš otehotnieť, prečo sa nijako nechrániš??? Ak máš sex bez ochrany, musíš počítať aj s možnosťou tehotenstva ... Apropo, menzes ti môže meškať z rôznych príčin, mohla si na dovolenke prechladnúť, atď... A keď budeš teraz stresovať, ešte si ho sama oddialíš... Choď si kúpiť test, ak bude negatívny, do budúcna sa už chráň. A hlavne nestresuj 🙂

stellarstar
1. sep 2022

Čoho sa bojíš?

autor
1. sep 2022

@stellarstar že som tehotná

stellarstar
1. sep 2022

A tehotenstvo je choroba? Keď sa bojíš tehotenstva sexu si sa nebála? Tak je na čase zvážiť ochranu, buď ty alebo chlap

anjelicek26
1. sep 2022

Cakanim tu realitu nezmenis. Sprav si test a podla toho sa zariad. Ak si dieta nechces nechat, tak cim skor to poriesis s lekarom, tym lepsie.

dilino
1. sep 2022

a čo že budeš tehotná máš málo rokov si neplnoletá , nemáš financie. Spať s chlapom sa dá aj s rozumom. Ved to nie je choroba ako piše stellarstar. Ja ked nechcem dieťa tak sa chránim. Už sú aj antikoncepčne náplaste .Už nemusíš iba lieky.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
veronikaszabova
2. sep 2022

Gratulujem ;)

bessie12
2. sep 2022

no vyzera to, ze si tehotna. Gratulujem 🙂

lenka9g
2. sep 2022

Si tehotná, gratulujem

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bessie12
2. sep 2022

testy sa nemaju rozoberat. Test je pozitivny.

babydesire
3. sep 2022

No si jednoxnacne vtom...ale to si pocut nechcela..nuz teraz ries co dalej,, ostan vtom,ist nz potrat, kolko mas rkov? Vie otom partner ? Rodicia ? ...

babydesire
3. sep 2022

@bessie12 ciarky vzdy postupne trosicku zblednu,lebo moc je tekutina a tekutinz vysycha

bessie12
3. sep 2022

@babydesire myslim, ze to asi malo patriť autorke a nie mne 🙂

babydesire
3. sep 2022

@bessie12 ano,prepac,vcera mi blbol konik,vzdy ked som sa v texte vratila opravit preklep, prekliklo mi moju fb stranku a ja som na text poriadne nevidela, potom ma to dost miatlo a ani restart tel nepomohol,,dnes mi to uz ide normalne