Ahojte,
vodicak mam uz 10 rokov, ale asi 9.5 z toho som nesoferovala (s vynimkou pokusov na osamelych cestach). Moj problem je, ze sa bojim, za volantom som chytala taku paniku, ze som sa triasla. Netusim, kde sa to vzalo, autoskolu som zvladla bez problemov. Rada by som znovu zacala, resp. je mi jasne, ze by to bolo dobre pre celu rodinu... Prosim, mate niekto podobnu skusenost? Co vam pomohlo?
Druha otazka, vedeli by ste mi doporucit dobru autoskolu na kondicne jazdy? Potrebujem instruktora, ktory bude velmi trpezlivy a nevyleti na mna za blbost, idealne keby mal skusenosti s podobnymi pripadmi🙂. V Bratislave, idealne Ruzinov, co najblizsie k Mileticke. Vdaka!
@lenpi ja som zacala po 20 rokoch,len ja sa nebojim,ale respekt tam je skor sa boji manzel lebo mam aj 2 spolujazdkyne dcerky tak musela som zacat lebo na auto sa nechcem len pozerat
ja mám super skúsenosť s http://www.autoskola-tekauer.sk/ , síce od miletičky kúšťok ďalej, ale prístup mali super 🙂
ja ti sice neviem dat tip na autoskolu v ba, ale chcem ti povedat, ze nie si sama co si takymto niecim v zivote prechadza. Strach sme mali mnohe, podstatne je ho prekonat. Bojovat s nim.. drzim ti palce aby sa ti to podarilo
Moj otec ked my ponukol v 18stke aby som si urobila vodicak, tak som ani pocut o tom nechcela dnes uz mam 29 rokov ale stale o tom nechcem pocut, tiez mam hrozny strach zo soferovania a neviem ani preco. Otec, mama aj brat maju urobeny vodicak.
@lenpi ja som si robila vodicak, ked som mala 29, len kvoli tomu, ze som musela, vzdy som sa soferovania bala. Prvykrat som autoskolu neurobila vobec, mala som 3 pokusy ☹ potom som mala rok pauzu a nieco sa vo mne zlomilo, ze musim skusit este raz. Potom som to dala na prvykrat. Ale tiez som bola strasny bojko za volantom. Vsetko si musim milionkrat vyskusat, kym nadobudnem istotu. Prvy rok za volantom bol strasny stres, ale postupne to nejako opadlo, praxou...nemala som na vyber. Nasla som si pracu, kde bolo treba jazdit aj do terenu a pre vodicak som si sla k policajnom rano v den nastupu do zamestnania 😀 Clovek, ktory sa neboji, je blazon, casom to kazdy prekona. A najlepsie sa uci sama. Zobrat navigacku a ist sama, mozes bud po veceroch, ked je mensia premavka, alebo po ulickach a pod.
ahoj, ja som absolvovala rekond.jazdy tu, velmi trpezlivy chlapik 🙂 http://www.kondicnejazdyba.sk/