Bojím sa ísť do autoškoly

19. apr 2024

Ahojte ako sa zbaviť strachu ísť do autoškoly ? Som odhodlaná na 100 % aj testy spravím online aj sa rozbehnùť viem trošku aj cùvať na poli som trocha skúšala ale nie a nie sa nato dať. Bojím sa, že budem na posmech keď to nespravím pritom veľmi tùžim mat už vodičák. Báli ste sa velmi aj vy ? Ďakujem za každú odpoveď

personality
19. apr 2024

Koľko máš rokov? Tam sa nie je čoho báť. Inštruktor zachráni každú situáciu 😉 Keď si za to platis, mala by si si to naopak užiť.

tatko13
19. apr 2024

A coho sa vlastne bojíš

562012
19. apr 2024

Choď do toho, strach bol u každého 😉 ja som sa roky odhodlávala a tak zo dňa na deň som podala prihlášku.Povedala som si do kelu šak to nejak dám 😃 Prvá jazda,vyklepana som bola, nevedela som ako sa volám,no hneď som si bola istá,že toto ma bude baviť 👌spravila som na druhý krát a čo.. jazdím v kuse,rada a ľutujem len,že som zbytočne dlho čakala.Dá ti to veľkú slobodu 😉 držím palce

autor
19. apr 2024

@personality no uz 27 😅

autor
19. apr 2024

@tatko13 ze budem na posmech a ze mi odplava do vzduchu 1000 euro

autor
19. apr 2024

@562012 ja sa uz tiez odhodlavam roky ale teraz to uz velmi citim ze chcem ale aj musim ist

tatko13
19. apr 2024

Je to autoškola teda sa tam ideš učiť ak sa toho bojíš nauč sa to pred tým ja som to tak riešil keď som si robil vodicak na motorku lebo som sa tam nechcel učiť ale to je iná téma...

autor
19. apr 2024

@tatko13 pisem ze skusala som sa uz rozbehnur s autom uz mi to aj ide ...aj cuvanie som uz skusala ..ale ja som velka tremistka darmo sa viem odstartovat na poli ked v premavke to je o inom

tatko13
19. apr 2024

No ani nie slovenské cesty sú ako pole... ak sa tohoto bojíš chod do autoškoly ale iba na kondicnu jazdu zaplatíš si hodinu dve a uvidíš ako si na tom tomuto sa musíš postaviť a keď sa tomu postavis potom budeš sedieť v aute...

562012
19. apr 2024

Tak už neváhaj 😊 ja som to dala za tri mesiace popri práci,bolo to náročné časovo no stálo to za to.Neviem si už predstaviť ani deň bez auta. A manžel sa smeje,že v živote by nepovedal aká budem šoférka 😆 a neveril mi,že som podala prihlášku až keď ma tam odviezol na prvú hodinu teórie 😆

sevrin
19. apr 2024

Nemáš sa čoho báť, v autoškole to inštruktori berú tak, že za volant si sadá totálny manták a analfabet, oni sú tam od toho, aby ťa všetko naučili od nuly.
Ja keď som si robil autoškolu, tak už som auto riadiť vedel a inštruktorka ma pri prvej jazde skoro vyhodila, keď som sa tak rozbehol až gumy zaškrípali o asfalt. Takže musel som sa rozbehnúť znovu a pekne ako na detskom trenažéri.