Bojím sa dať dieťa do škôlky

mirkarose
3. feb 2021

Mame doma onko pacienta. Co vy? Date svoje deti?

anjelicek26
3. feb 2021

Bohuzial myslim, ze treba "zit" a ak sa tyka skoly alebo predskolskej, daj urcite. Aj to dieta si zasluzi pobyt v kolektive. U nas maju rusky aj pocas vyuky, chodia len polovicne triedy, takze dva dni v tyzdni jedna a tri dni v tyzdni ina skupina, takze v triede je ich pod desat... ak je to skolkarik tak asi vydrzi este doma do konca marca, s prichodom tepla by mala corona ustupit.

lyci
3. feb 2021

@mirkarose ak mate doma onkopacienta, tak ja by som nedala

katkami123
3. feb 2021

Ja dcerku dám, ale hlavne kvôli tomu, ze doma nám už šibe a stále mi hovorí ako jej chyba škôlka a kamaráti. Najhoršie, ze už začína byt letargická a ani veľmi nechce už chodiť von. Na druhu stranu dávam preto, lebo verím tomu, ze za chvíľu sa opäť zase všetko zatvorí. Tak nech je aspoň na chvíľu v kolektíve.

ladyelsa87
3. feb 2021

Začnite uz normálne žiť a vylezte z ulít. Nemusíte si pýtať odobrenie na modrom konovi. Aj my mame onkopacienta. A chodime do roboty a určite deti idú do školy. Už stačilo tohto všetkého. Základ je nebáť sa. Takto sa neda žiť donekonečna. Či počkáme si kedy nas odvezú vo vagónoch do prvého koncentráku?

fiafia
3. feb 2021

Moja chodí do škôlky stále, nemám na výber. Ale som spokojná s ranným filtrom aj sprísnením v tejto korona dobe. Už nieje žiadne kaslanie a soplenie.

cookie29
3. feb 2021

Moja, to ze Ti to niekto schvali/neschvali na MK, to nic nezmeni na Tvojom pocite ci strachu. Neviem kto je onkopacient, ci sa vidavate casto alebo nie, v akom je stave... ale tam jednoducho treba zvazit pre a proti a vybrat mensie zlo...

fatima99
3. feb 2021

Onko pacienta moze zabit aj chripka alebo ina bezna choroba, Covid tu bude este velmi dlho to dovtedy ho chces separovat od okolia? Co to potom spravi so psychikou toho dietata?

veverickav
3. feb 2021

Ja osobne si myslim, ako bolo uz napisane, ze korony sa tak lahko nezbavime, aj keby sme boli vsetci ockovani.... aj hranice su otvorene,atd. Je to proste dalsia choroba. Neboj sa 👍

mogaa
3. feb 2021

@mirkarose zariaď sa podľa seba...ak by dieťa prinieslo nedajbože koronu tak si to budeš vyčítať.....osobne v otvorených škôlkach problém nevidím, hlavne ak budú pravidelne pretestovaní rodičia detí a učiteľky, ale ak by som mala doma onkopacienta tak nad škôlkou neuvažujem.....

sapetka
3. feb 2021

Kebyze mam onko pacienta doma , boka by som obozretna. Rozhodnutie je na teba ale

deti95060810
3. feb 2021

ja by som dala...však coronu môžeš doniesť aj z obchodu napr. Jednoty..