Ahojte, začala som chodiť s jedným Rómom ale je slušný, pekný. Ale mala by som to povedať rodičom alebo kamarátom? Bojím sa čo na to povedia rodičia a taktiež aj kamaráti. Nie sme spolu dlho.
Dopredu ďakujem každému za rady.
Pises ze ste spolu krátko. Ved počkaj. Lepsie sa spoznáte, spoznáte lepsie svoje povahy, temperament.
On spozná tvojich priateľov, ty jeho priateľov a az potom rodiny.
Medzitým aj nievo zažijete a úkazu sa viac povahy
Je možné, ze vela lufi ta bude od vztahu odhovárať, s tym musis počítať
Vezmi ho do svojej partie ak sa na to citis. Ak este nie, tak si este uzivajte vo dvojici a potom do partie. Uvidis ake budu reakcie. Mozno budes milo prekvapena ako si ho oblubia tvoji kamarati. Mozno si vypocujes aj ine nazory ale riad sa srdcom. K rodicom ano ale nemusis sa ponahlat, ale ked si budes svojim vztahom istejsia. Ale celkovo kolko ludi tolko "chuti". Drzim palce. Vsetko dobre zelam holubkovia
Nemusis nikomu.vysvetlovat ze je rom... zober ho medzi.partiu.a si myslis ze je "cas" ho vziat medzi priatelov
urob ako to citis
@arianna25 ďakujeme ❤
@natalala Aha no dobre
@pribinak Aha no budem musieť s tým počítať
@sense dobre ďakujem
@zazvorka87 ale zas on je z dobrej rodiny
@zazvorka87 no to je pravda . Pre mňa je jednoznačne osobnost , len som sa chcela vás tu opýtať kedy by som ho asi mala ukázať rodičom . Ale ďakujem za radu
@takeskdievca asi by som ho rovno zobrala medzi kamaratov, ked hovoris ze je fajn myslim ze to bude dobre bez nejakeho oznamovania dopredu ze je rom 🤷🏼♀️ Ludia si urobia nazor na zaklade stretnutia a nebudu uz dopredu nad tym rozmyslat ze je rom...a s rodicmi neviem no ja by som ho predstavila asi az ked budete spolu dlhsie a budes citit ze to je vaznejsie a to bez ohladu ci je rom alebo nie. Ale ja by som sa asi chcela stretnut aj s jeho rodinou nech vidis ako ziju. Mozno to vyznieva blbo ale jeho navyky z domu sa raz budu tykat aj teba ak budete spolu byvat a rovnako aj jeho rodina.