Boj s celulitídou

15. jún 2020

Zdravím. V poslednom čase sa mi dosť urobila na zadku aj na stehnách. Netuším ako s ňou bojovať jasné je veľa krémov ale tie sú pravdepodobne k ničomu keby boli také úžasné tak by celulitída asi vymizla. Počula som že sa jej už nedá zbaviť. Snažím sa jesť zdravo viem že aj strava ju ovplyvňuje. Cvičím len sem tam nie som nejako športovo založený človek ale keď to má pomôcť tak by som vyskúšala ale neviem čo. Čo vám pomohlo? Zbavili ste sa jej úplne alebo aspoň sčasti? Po akom čase ?

janka54321
15. jún 2020

Mne celulitída výrazne,, odisla'', keď som mala zdravotné problémy a musela som značne obmedziť tuky, teda všetko mäso som si robila na vode, a jedla som nízkotucne výrobky, a celkovo syry, jogurty s nižším obsahom tukov... dá sa povedať, že dodnes sa tak stravujem a skoro vôbec nemám celulitídu, takže môj názor je taký, že žiadne krémy nepomôžu, ale strava a v tom období som nemala skoro žiadnu pohybovú aktivitu a až teraz začínam cvičiť a hýbať sa konecne

lilke
15. jún 2020

Ja som pred asi 10 rokmi bola 3x na kavitacii, na boky a zadok. Doteraz sa mi nevratila na tých miestach celulitída, hoci medzitým som dosť pribrala.
Ale zdravotnícka, ktorá mi to robila, vravela, že veľa kavitacnych prístrojov je nekvalitných. Tak si treba dať pozor.

eliska13
16. jún 2020

Strava, pohyb, masáže veľa vody a hlavne za to môžu strogeny😀môžeš skúsiť lymfo masáže.

mareri
4. júl 2020

vela žien si chvali aj jazdu na kolobežke, pretože vraj to velmi pekne vytvaruje nohy a zadok a zredukuje celulitidu