Dievcata, dnes som bola v kostole a P. Farárka mala kázeň o tom aké dôležité je aby ľudia vedeli ze ich Boh miluje,a ešte povedala aby sme rozprávali ľuďom o Bohu. Teda dievčatá myslím ze P. Farárka mala pravdu. Boh je láska, ❤️a veľmi veľmi Nás všetkých ľúbi. Pozdravujem Vás 😘
@lauriema ach dievca... Zase tie tvoje temy. Pri poslednej teme som ti pisala, ze sa mi zdas byt stratena, aj si mi to potvrdila. Toto co si napisala teraz, kazdy krestan vie. Mam pocit, akoby si svoju vieru objavila len teraz a si tak "naplnena", ze sa musis s kazdou vecou delit ti na fore. Alebo sa len o tom snazis samu seba presvedcit. Pretoze ak je niekto hlboko veriaci, s podobnymi banalitami sa nepotrebuje delit s kopou ludi niekde na internete. Pises, o pani fararke, takze si evanjelicka? Nechces sa prihlasit na nejake seminare? Mozno by ti to pomohlo viac ako tunajsi vykrik do tmy.
@diana999 mňa to zaujima
@pavlinka66 ❤️❤️❤️❤️❤️
@solange7 Píšeš citové rozpolozenie akí keby si ma brala ako pacientku nejakú.... Je to ale len tvoj názor že je to tkz. Bordel. Ja som Chcela len potešiť všetky dievčatá ci už veriace alebo neveriaca. Neviem prečo ta to tak rozčuľuje... Su tu oveľa divnejsie diskusie ako či je niektorá 100x tehotná atď. Atď.
podla mna je dolezite, aby ludia vedeli, ze Boh neexistuje
@lauriema mna to nerozculuje vobec. Len si myslim, ze budes zrejme precitlivela osoba, ktora ma nejake psychicke problemy. Pripadne zrejme mas malo priatelov a nemas sa s kym rozpravat. Skus sa viac angazovat u seba v kostole, mozno tam budu mat tvoje slova vacsi dosah na cloveka, nez tu na fore.
Baby nerozculujte sa, fanatikovi nevysvetlite 😊 toto je nezdrava láska k Bohu 😇
@diana999 Ja nie som fanatik... A keď som ja fanatik tak co je podla a teba farár? Ci vidíš zle na. Mojom príspevku? Niekto založí diskusie ci ste varil dnes? A toto nikomu nevadí ja milucko napíšem ze Vás Boh miluje co je najväčšia pravda na svete a zrazu som fanatik, zakladám stupidne diskusie a neviem co
To bol fakt dôvod na tému?? Myslím že toto tu fakt absolútne nikoho nezaujíma 🤦🏽♀️🤦🏽♀️