Boh je láska a veľmi nás všetkých ľúbi

lauriema
9. aug 2020

Dievcata, dnes som bola v kostole a P. Farárka mala kázeň o tom aké dôležité je aby ľudia vedeli ze ich Boh miluje,a ešte povedala aby sme rozprávali ľuďom o Bohu. Teda dievčatá myslím ze P. Farárka mala pravdu. Boh je láska, ❤️a veľmi veľmi Nás všetkých ľúbi. Pozdravujem Vás 😘

diana999
9. aug 2020

To bol fakt dôvod na tému?? Myslím že toto tu fakt absolútne nikoho nezaujíma 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

solange7
10. aug 2020

@lauriema ach dievca... Zase tie tvoje temy. Pri poslednej teme som ti pisala, ze sa mi zdas byt stratena, aj si mi to potvrdila. Toto co si napisala teraz, kazdy krestan vie. Mam pocit, akoby si svoju vieru objavila len teraz a si tak "naplnena", ze sa musis s kazdou vecou delit ti na fore. Alebo sa len o tom snazis samu seba presvedcit. Pretoze ak je niekto hlboko veriaci, s podobnymi banalitami sa nepotrebuje delit s kopou ludi niekde na internete. Pises, o pani fararke, takze si evanjelicka? Nechces sa prihlasit na nejake seminare? Mozno by ti to pomohlo viac ako tunajsi vykrik do tmy.

pavlinka66
10. aug 2020

@diana999 mňa to zaujima

lauriema
autor
10. aug 2020

@solange7 Ahoj, toto nieje žiaden výkrik to ze Boh ta miluje je realita 😉Ja som Vás dievčatá chcela len potešiť nie o niečom presvedčiť. Nevidím dôvod prečo by si sa mala na mňa hnevať že to sem píšem. A ani som evanjelicka.Nenapisala som predsa nič zlé....

lauriema
autor
10. aug 2020

@pavlinka66 ❤️❤️❤️❤️❤️

lauriema
autor
10. aug 2020

@diana999 Mali by ta zaujímať že ťa Boh miluje ❤️

mondolina
10. aug 2020

@lauriema
Vieš to sú Tvoje subjektívne pocity, že aj náš ateistov Tvoj Boh miluje.
Mne je to napr.jedno.

solange7
10. aug 2020

@lauriema nemusis predsa zakladat temu na fore. Preco si to nenapises na nastenku v profile? Aj tam tvoje prispevky vidia uzivatelia. Vies aky bordel by tu bol, keby kazda uzivatelka svoje momentalne citove rozpolozenia vypisovala nonstop na forum?

mirkas76
10. aug 2020

@lauriema Si odvážna! 👍❤️

lauriema
autor
10. aug 2020

@mondolina
@mondolina Nie niesu Boh miluje predsa aj trba❤️

lauriema
autor
10. aug 2020

@solange7 Píšeš citové rozpolozenie akí keby si ma brala ako pacientku nejakú.... Je to ale len tvoj názor že je to tkz. Bordel. Ja som Chcela len potešiť všetky dievčatá ci už veriace alebo neveriaca. Neviem prečo ta to tak rozčuľuje... Su tu oveľa divnejsie diskusie ako či je niektorá 100x tehotná atď. Atď.

gladys_07
10. aug 2020

podla mna je dolezite, aby ludia vedeli, ze Boh neexistuje

lauriema
autor
10. aug 2020

@gladys_07 neexistuje? A to vieš odkiaľ?

gladys_07
10. aug 2020

@lauriema PRESNE tak isto ako Ty vies o jeho laske. Moje presvedcenie

lauriema
autor
10. aug 2020

@gladys_07 Ale ak si o niečom presvedčená musí to mat nejaký dôvod. Ja ti môžem napísať napr. Prečo som presvedčená o tom ze existuje a ty mne napíš prečo nie

gladys_07
10. aug 2020

@lauriema nespravodlivost vo svete, deti umierajuce na AIDS, vojny, hladomor, pedofilia, bohati ktori su stale bohatsimi. A samotna "geograficka" zavislost - nabozenstvo jedinca je urcene tym, kde sa narodi. Ale v prvom rade NEEXISTUJUCI DOKAZ jeho existencie.

A teraz Ty.

solange7
10. aug 2020

@lauriema mna to nerozculuje vobec. Len si myslim, ze budes zrejme precitlivela osoba, ktora ma nejake psychicke problemy. Pripadne zrejme mas malo priatelov a nemas sa s kym rozpravat. Skus sa viac angazovat u seba v kostole, mozno tam budu mat tvoje slova vacsi dosah na cloveka, nez tu na fore.

diana999
10. aug 2020

Baby nerozculujte sa, fanatikovi nevysvetlite 😊 toto je nezdrava láska k Bohu 😇

sona96
10. aug 2020

@lauriema toto ti píšem ako praktizujuca kresťanka. Raz som niekde čítala, že viera je ako penis. Je fajn, ak ju máš a je skvelé, ak sú na ňu hrdý. ALE nevytahuj ju na verejnosti a netlac ju cudzím ľuďom nasilu...a už vôbec nie do detí.

vamajka
10. aug 2020

@lauriema a preco si to nenechas pre seba a zakladas stupidne temy. Uzivaj si jeho lasku v sukromi co nas do toho kto ta miluje

tripetta
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lauriema
autor
10. aug 2020

@sona96 Ahoj, prosím ta kde v mojom príspevku vidíš ze nutim niečo ľuďom???

lauriema
autor
10. aug 2020

@vamajka Stupidna téma? Ja som len chcela potešiť ľudí, myslím si ze nič zlé som nenapísala ale ty možno radšej čítaš diskusie je toto duch po 200x...alebo neviem?

lauriema
autor
10. aug 2020

@diana999 Ja nie som fanatik... A keď som ja fanatik tak co je podla a teba farár? Ci vidíš zle na. Mojom príspevku? Niekto založí diskusie ci ste varil dnes? A toto nikomu nevadí ja milucko napíšem ze Vás Boh miluje co je najväčšia pravda na svete a zrazu som fanatik, zakladám stupidne diskusie a neviem co

vamajka
10. aug 2020

@lauriema radsej napis co si varila a lepsie spravis, ci navaril ti tvoj milujuci boh, ktory denno-denne nechava umierat deti od hladu?

lauriema
autor
10. aug 2020

@solange7 Vieš mam sa skym rozprávať. Milucko som len napísala ze Naš všetkých Boh miluje niektoré dievčatá tu zakladajú oveľa väčšie hlúposti a nikto nič....

1katus1
10. aug 2020

@lauriema pekne si to napísala a je jedno či evanjelik katolík alebo ateista Boh rozdiely robí. Niekto si možno myslí že je to zbytočne , ale ozaj občas ma každý pocit že je všetko zlé a je zbytočný. Veľa krát ostáva len ten Boh

lauriema
autor
10. aug 2020

@vamajka Vďaka Bohu za peniaze a ze mame co jest. Neviem ti vysvetliť prečo niektoré deti nemajú s tiež mi je smutno a snažím sa ľuďom pomáhať v mojom bydlisku.

lauriema
autor
10. aug 2020

@1katus1 Ahoj, ja sa snažím viesť detičky tiež k Bohu nič prehnane ani žiaden fanatizmus. ❤️❤️❤️

sona96
10. aug 2020