Body alebo tričko pre dieťatko - nestaraj sa do výchovy

13. dec 2021

Viete mi poradit, kde by som objednala syncekovi body, alebo tricko, kde je pisane, nieco ako, ty sa nestaraj mojej mame do vychovy? Poprosim iba k veci komentare. Uz som svokre milion krat vravela, aby mi nevravela jej rady, ze ja som mama, a viem co je pre nasho maleho najlepsie. Tak este chcem skusit malemu obliect take body, a snad uz prestane otravovat.

zuzik307
13. dec 2021
janewithane
13. dec 2021

Znacka Kolacova - Kristina Tormova ma..

zanetakovacsova
13. dec 2021

Za pokus to stoji 😃

lululilien
13. dec 2021

😂 a nechceš také vyrobiť? (dať vytlačiť alebo napísať fixkou)

slniecko66
13. dec 2021

K veci.. nie nepoznám žiadnu stránku, ani som nič podobné nevidela.

Od veci.. nebolo by lepšie to s nou normalne prediskutovať? Vysvetliť jej to aj 100x ako takto provokovať? Ja neviem ale podľa mňa toto vôbec nezaberie akurát ju to zraní alebo bude z toho smutná.

anavianavi
13. dec 2021

Od veci. Nerob to, ublizis jej.

vamajka
13. dec 2021

@slniecko66 Niektorym svokram to mozes povedat aj 1000x aj tak nepomoze mam taku takze viem o com to je. Pre mna super napad

autor
13. dec 2021

@slniecko66 Aj by mohla byt smutna. Ja som smutna po kazdej navsteve. Slusne jej poviem, nech mi neradi vo vychove, ale vkuse buzeruje. Uz mam nervy v koncoch. A, musim byt slusna, kedze je manzelova mama. Inak by som jej uz riadne vynadala. Tak tricko este vidim ako stred pred vynadanim.

slniecko66
13. dec 2021

@vamajka Tak potom nech vyhodi 22€ za bodycko co pani poslala vyssie. A moze sa modlit ze si zoberie napis z bodycka k srdcu viac ako ked si s nou sadne ku kave a normalne to s nou predikutuje.
Ked to nezaberie 1000x tak uz nie je ziadna sanca.. ci je?
Napis z bodycka..? 🤔

slniecko66
13. dec 2021

Ja to nemyslim v zlom. Viem, ze s niektorymi svokrami musi byt tazko. Ale naozaj. Malicky zaspi. Porozpravajte sa otvorene. Povedz jej vsetko co mas na srdci.. ako sa citis, mozno to jej trosku otvori oci. Nadstavte si hranice ak to prekroci pripomen jej to. Ona svoje vnuca miluje a mozno si neuvedomuje ze to trosku prehana. Niektore veci budes asi stale pocuvat. Jednym uchom dnu a druhym von..

irusa
13. dec 2021

pokiaľ sa len stará a neprovnáva ťa s jej dceruškou , tak to je ešte fajn.... pretože jej dcera to vie najlepšie...

dudos
13. dec 2021

Ženy ja sa vám čudujem. Hlavne keď žijete bez rodičov. A prídu len na návštevu. Vypočujem, poďakujem, zavriem dvere a urobím si po svojom.
A tiež som si vypočula svoje, keď som mala prvé. A teraz tiež počúvam a to mám 2 týždne do pôrodu. Veď nech si každý povie.
Viem, že to naserie. A veľmi. No bude to lepšie. Okreše sa to. Časom.
Treba sa hlavne obrniť 🙂.

irusa
13. dec 2021

@dudos no pravda tie čo bývaju zvlášť majú výhodu 😀

loginexistuje
13. dec 2021

normalne na body napis fixou na textil Stop nevyziadanym radam a daj to do znacky tvaru stop alebo Nechaj si svoje rady pre seba a pod

dudos
13. dec 2021

@irusa priznám pravdu, že neviem ako by som riešila situáciu, ak by sme bývali spolu s rodičmi 🤔. A jedno či s mojimi alebo so svokrovcami. Nerada sa hádam a nerada som tá, pre ktorú by sa okolie malo cítiť zle.
Ale tiež by som si povedala, že ok ale rešpektujte našu výchovu.

irusa
13. dec 2021

@dudos tiež nie som typ sa hádať...no ver tomu, že každý z nás má tu pomyselnú hranicu a niekedy ti fakt rupnú nervy

martul
13. dec 2021

Myslíš, že toto je ten správny spôsob ako to vyriešiť?
Ešte napíš, že to dáš malému na Vianoce obliecť keď pôjdete k nim na návštevu.

irusa
13. dec 2021

ale k veci pokiaľ nebývate spolu..mala by som ju totálne na háku....

dadis
13. dec 2021

Nie, neriesila by som to takto. Toto je uz skryta (pasivna) agresivita. Som za to, aby si jej davala prribezne spatnu vazbu, primeranym sposobom, vzdy ked sa necitis dobre, alebo sa citis pri jej radach previnilo. Napr. mna hnevalo, ked svokra robial toto: Babatku/synovi hovorila: Ta tvoja mama ti neda rukavice a ty mas potom studene ruky, že...(maznavym tonom sa dietatu prihovarala)...tak ja hovorim synovi...ta tvoja babka asi nevie, ze ked chce neveste nieco povedat, tak stoji hned vedla a pokojne jej to moze povedat (milo som sa na nu usmiala)...a zasmiali sme sa na tom obe 😀

mariejenka
13. dec 2021

Tiež sa ti cudujem...a to ozaj vravi také hlody,ako ze mas dať 3 mesačnému vývar,alebo ho pri 3 'C mas naobliekat ako do -25'C, a iné perly?? Ak nie, mozno sa nieco pridá z jej rád,ak uz apriori odmietas jej rady,tak jedným uchom dnu.... tiež mam svokru,a ona mala vo zvyku mi vravieť co všetko a ako,robila jej dcéra...co sa mi pozdávalo som skúsila,co bolo podla mna zbytočne hypochodricke som nevyskúšala 🙂
Este ked je aj manžel s tebou za jedno je to vyhoda..
Kamarát svojej hasterivej mame povedal,ze ona sa realizovala na jej deťoch,on sa bude na jeho..tak mu este vytkla že,vychovala drzaka 😃🤣
To celú návštevu nerobí svokra nič iné,len ti lieta okolo hlavy a pizuka..toto tak,toto tak,...

elviku11
13. dec 2021

uz si sa s nou o tom rozpravala a nepomohlo.
Ani napis na body teda nepomoze. Zbytocne vyhodis 22 eur.
Presne toto su tie "pseudopotreby" o ktorych si myslime, ze ich musime mat a pritom su nam na prd...

fleur1111
13. dec 2021

Niekomu mozes povedať aj stokrát a nepochopí. A myslím, že nepochopí ani to body, možno sa urazí a aj tak onedlho bude robiť to čo predtým a ty zbytočne vyhodíš peniaze za body von oknom. Spravila by som si vždy podľa seba a tým jej dala najavo, že jej rady si neberiem k srdcu ako si to ona predstavuje.

marianna_peskova
13. dec 2021

Tričko ani nič podobné ti nepomôže... Ja ho tiež mám (zdedil ho syn po svojom bratrancovi, nekúpila som si ho pasívne agresívne ako sa chystáš ty) a rady mi dávali všetci naokolo, žiadané alebo nie.
Jediná možnosť je porozprávať sa s dotyčnou osobou alebo nechcenú radu vypustiť hneď v momente, ako ti vletí do mozgu.

zafir01
13. dec 2021

Keď žila moja svokra, a radila mi, bola som rada, to co som chcela, som si vzala k srdcu, čo som nechcela, šlo druhým uchom dnu.
Ak to náhodou začalo prekračovať hranice (málokedy). Tak som svokre pri jednom z rozhovorov povedala :
" vy ste už svojho chlapca vychovali a vychovali ste z neho pre mňa výborného manžela, teraz je rád na mbe, aby som skúsila svojim štýlom vychovať pre budúcu nevestu dobrého muža"
A veru sme sa na tom zasmiali, že je zo tak. Ze človek mzsi aj sam urobiť chyby, aj pri výchove, aby sa vedel poučiť.

kacena4
13. dec 2021

ja som si take vyrabala ale mam autistu a mal napisane na trickach "som iny, neries ma" 🙂 predavaju fixy na textil a ide to jedna radost