Žienky z okolia Košíc-alebo tie, ktoré občas zablúdite na blšák do KE-dajú sa na blšáku kúpiť pekné dlhé spoločenské šaty? Pred siedmimi rokmi som si tam kúpila popolnočné a boli ozaj krásne, nebolo vidno, že sú z blšáku. Odvtedy som tam nebola, tak ani neviem, či blšák ešte existuje a či tam niečo ešte zoženiem. Vtedy tam bol aj minimálne jeden obchod, či stánok, kde mali len spoločenské šaty-je tam i teraz? Ďakujem za odpovede.
@zuzanaf ahoj...ja som chodila po Blšáku minulý rok, hľadala som šaty na svadbu...výber tam bol dosť veľký, v niektorých obchodíkoch väčší, v iných menší, ale takmer v každom obchode, kde predávali oblečenie mali aj spoločenské šaty...myslím,že stojí za to sa tam ísť pozrieť,aj keď ťažko predvídať,či si niečo vyberieš...a spoločenské šaty majú aj v Galerii, vedla exisportu (aj keď neviem či tam ešte exisport je)-no cenovo priateľné
Ja som tam bola asi pred mesiacom a mali pekné šaty ja som si kúpila krátke bol tam výber aj z dlhých šiat. Ale pozor už to nie je ten blšák čo býval niekedy. Je už úplne malý a šaty boli asi v 3 stánkoch také čo stáli zato.
Áno je tam ten stánok so spol. šatami ale niekedy tam bolo viac tých stánkov teraz iba 3. Je to hneď ako vojdeš na blšák od parkoviska z tej strany ako je benzinka oproti tomu je stanok s panskými oblekmi
@femme_j ahoj...ja som tam bola minulý rok, ale predpokladám, že ceny sa za ten čas veľmi nezmenili...dlhšie šaty sú drahšie ako kratšie...a cenovo-tak od tých 35 eur vyššie...možno nájdeš aj lacnejšie,ak by mali nejaký výpredaj, ale výber majú veľký a myslím, že viac ako 50-60 eur neminieš...samozrejme záleží od Tvojej predstavy a náročnosti
diki krasne...dufam, že najdem niečo pekné....pekný večer ti prajem.. 😉
ahoj, ja by som ty odporučila spoločenské šaty kúpiť v maďarsku na trhu v šatoraujhely ja čo som tam bola naposledy tak ako malí veľmi dobrý výber a za dobre ceny by som povedala ako niečo lacnejšie ako v obchode.
baby este existuje blsak 🙂
@zuzanaf ahoj
Uz som tam davno nebola ,ale urcite este existuje .Je jeden obchod na spolocenske saty na konci Mlynskej - obcas mavaju celkom pekne veci vo vyklade ,ale v zivote som tam nebola 🙂 Ten stanok na blsaku viem asi presne ktory si myslela ,ale netusim ci tam este je 🙂