Som blondie a citala som o nas nejaký článok a hneď prvý koment: " co vravím furt, tie blondinky peroxidove sú dávno out, najtrapnejsie je keď ma hnedooka peroxid a čierne obocie. Brunetky sú naj. Hlupane blondave sa môžu vypchat. Tie vtipy o nich sú svatá pravda, nevznikli len tak, ale z pozorovania tých naiviek." Tento komentár písala slečna pod prezyvkou "Brunetka". Myslela som, ze mi hlavu odstreli. Písala ze blondiny sú blbe a naivné a to písala o peroxidových, navyše ze ake trapne keď ma čierne obocie a hnedé oči. Ved peroxidove blondiny sú najčastejšie brunety. A práve oni roznasaju vtipy o nas. Česť vynimkam, mam skvele brunet kamosky ktoré nezavidia. A viem že je takých viac😉. Ale dat som to sem musela. Niekto jej odpisal: "IQ veľkosti topanok." Súhlasim. Stretavate sa, prípadne aj nafarbene blondinky s takymto pristupom? Inak proti prefarbenym brunetkam nič nemam, ak sú v pohode baby.😉 Nechcela som nikoho urazit.😔
ty si tusim ta trafena hus, co zagaga :D
preco si myslis, ze ti niekto zavidi farbu vlasov?
??? sme snad na zakladnej skole?
jeziskove huslicky....... 🙄
Ja som sa vás pytala na prihody. Keď nie ste ochotný mi odpovedať normálne tak dovidenia.
@esstetika ake prihody? Ja ti len taku poviem, ze touto temo si veru nejaku dobru osvetu blondinkam veru neurobila....... 😝
@esstetika nabuduce by to chcelo pocitat najpr do sto po japonsky. da ti to cas uvedomit si, ze obetuvas vlastny drahocenny cas a energiu na totalnu sprostost (a zaberie menej casu 🙂)).
keby ti to povedal ktosi z oci do oci, tak prosim. ale prihluply komentar v diskusii pod vseobecnym clankom? ze sa ti chcelo do toho vrazat tie emocie.
tipujem novy cas pre zeny alebo feminity. je tam par prispievatelov, ktori pisu v diskusiach velmi vtipne komentare, ale na urovni. na tych sa vzdy dobre zasmejem. zvysok je tam klasicky odpad, co robi ramena a skryva sa za anonymitu. takych ignoruj.
@moonlight1210 trafila si sa😲ale to bolo povedané obrazne, viac mi to prislo vtipne ako som sa nastvala.🙂 ale aj tak, pomoc:|
@esstetika dcera je blondina, sama si z toho robi srandu, ked povie nejaku blbost, alebo jej trva dlhsie kym jej zapne - tak povie, ze vsak chapete - blondina a pod. Mam kamosku americanku a ta tiez, ked trepne nejaku blbost, tak povie, ze to viete, my blbi americania. Ani jedna z nich sa nevytaca na vtipoch o blondinach, ci Americanoch a to ma dcera len 18 rokov a je schopna sa nad taketo hlasky povzniest.
Brunetky si liecia komplex,pretoze blondinky su a budu vzdy pritazlivejsie a uspesnejsie u muzov ako brunety.Kolko hnedovlasok poznam ,co len ticho zavideli a boli zamindrakovane koli tomu ze nie su blond alebo dokonca im tato farba ani nepristane.Tie co urazaju blondynky,maju v skutocnosti zranene vnutro a liecia si komplex.
😀 Zranené vnútro kvôli farbe vlasov? Si robíš prdel nie? 😀 Farba vlasov je len detail. Ide o ich kvalitu. Ak už ťa tak trápi názor mužov, tak pre nich je sexi každá krásna, hustá, dlhá hriva. Aby bola krásna, musia byť vlasy zdravé, husté, lesklé a pevné. Ak tvoje vlasy vyzerajú takto aj bez zásahov zvonku, teda po umytí necháš voľne vyschnúť a sú krásne, môžeš si gratulovať a ich farba nie je vôbec podstatná.
@savoya Opakujem - podstatná je kvalita vlasov. Ak sú riedke, suché, bez lesku, pekné nebudú, nech je farba akákoľvek. Ja som zrzka, vlasy si chemicky nefarbím už roky. Mám ich dlhé, husté a prirodzene zvlnené. Je to moja ozdoba a nemusím s nimi robiť vôbec nič, len ich umývať 😉 Môj muž ich miluje. Ženy si s vlasmi dorobia kadečo, to viem. Aj ja som kedysi experimentovala, je to normálne, pokiaľ to robí celkom mladá baba. Zrelá žena by mala vedieť, čo jej pristane a obvykle už nič nerobí kvôli chlapovi bez toho, aby to ladilo s jej vnútrom, ale to asi ešte nepochopíš 😎
@savoya a ja poznam vela brunetiek, blondinok, rysavych, ciernovlasych.....atd.....co koli muzom urobili aj vacsie blbosti........ no ale ak si tak povrchna, ze si myslis, ze to, ze si blondina a ze brunety ti zavidia farbu vlasov, tak potom nema vyznam ti nic vysvetlovat, lebo nepochopis.
Krasa je docasna. Skaredost nie. Hlavne ta vovnutri, ta skor ci neskor vyjde na povrch.
Rozum s farbou vlasov/chlpov nesuvisi, to este niekto v dnesnej dobe riesi kto je orgininal a kto nafarbeny? ja som byvala original bruneta, uz 4 roky original sediva a teda nafarbena bruneta a teraz co? :D
Ja som špinavá blond od prírody 😀 nikdy som nemala nič prori blondínkam a to aká si to nezáleží od farby vlasov 😝 proste to nerieš ja mám kamošku čistá blond a je v pohode... A kamošky normálka brunety a niektoré sú svine ako hovorím to nezáleží od farby vlasov ani sa nad tým nepozastavuj...😉🙂 veľa šťastia 🙂