Prosím vás nemá niekto náhodou bloček z Tedi na ktorom sú fixky Twin Marker, 60ks? Kúpili sme ich v akcii za 10€, ale polovica z nich nefunguje a nevymenia nám ich bez bločka.
@judit47 my sme tak raz v lidli riesili reklamaciu :D
@judit47 lenže už ich vypredali a povedali, že nám ich vymenia za iný tovar, ale iba s bločkom :(
@madana_priya ku každej reklamácii, alebo vráteniu tovaru potrebuješ bločik. Je to úplne logické. Technicky si to mohla kúpiť včera, ale takisto aj pred rokom. Tu je zas vidieť, že všetko lacné je v skutočnosti veľmi drahé. Nekupujem lacné veci, pretože nie som bohatá. Od istého času, keď sa začal v predajniach kopiť nekvalitny tovar, zo všetkého si nechávam účtenku.
tiez sme ich reklamovali. ani jedna nepisala, dokonca aj predavacka nam vravela, ze mali na tieto fixky vela reklamacii. len mali sme blocik
ak si platila kartou tak si skus dohladat sumu ktoru si platila a datum kedy si ich kupovala - toto bol moj plan nakolko som si myslela ze som blok vyhodila (predvcerom som ho nasla). Ak by bola ochotna predavajuca tak by ti to iste vedela vylustrovat a znovu vytlacit...
@katkaseiner áno, platila som kartou, skúsim túto tvoju metódu, ďakujem
@fabrika odteraz budem aj ja odkladať zo všetkého bločik
@madana_priya drzim palce a pripadne napis ci to vyslo... ja som sa tam este nedostala a nakoniec som blok nasla aj ked som si bola na 100% ista ze ho nemam.
@madana_priya aj naše nepísali vymenili bez bloku žiadny problém nebol veĺa reklamácii majú na ne
@madana_priya reklamovala som v TEDI bez bločku bez problémov, vrátili mi peniaze lebo bločík som zabudla kdesi a nenašla som, platené v hotovosti a vyreklamovali aj tak bez problémov šlo o LED sviečky, záleží na ochote vedúcej predajne
Ja som kupila tie cierne za 2€ (60ks) a pisali vsetky okrem 3. Ale pri kupe mi pani povedala ze mozu aj nemusia pisat.
@martina2ve no keby mi to povedala na 2E fixky tak nemam problem... chapem to... ale teda za 10E to nepovedala, co ma dost dostalo a decka sklamane lebo sa im velmi pacili tie kufriky s fixkami... krpec este teraz omiela ze nechape ako mohol Jezisko nieco take doniest (pojdem reklamovat, ale teda on este veri na jeziska).
No dopadlo to tak, že bez bločka by mi mohli tie fixky vymeniť iba za rovnaké fixky, ale keďže ich už nemajú na žiadnej predajni, mám smolu. Za iný tovar by mi to mohli vymeniť iba s bločkom. Náhradný bločik mi nechceli vydať (aj keď viem presne dátum a čas kedy som to kupovala, lebo som platila kartou), že to oni nerobia. Takže mám smolu, čo už...
@madana_priya namoč ich do Alpy. Máme presne tie isté, kupované nedávno v zľave a trištvrte nepísalo. Všetky sme postupne nechali nacucať Alpou. Plný vrchnák, aj dva každá stiahla a písali ako divé. Takže potom zase bacha, z bieleho stola isli blbo dole. Teraz sú už nejakú dobu odložené, Schválne musím niekedy skúsiť, či farbia...
@galganka dobre skúsim, ďakujem veľmi pekne za radu
@madana_priya ja som ostala tiež sklamaná, ozaj farbila možno tretina. Ale vracať sa mi ich nechcelo. Tak sme googlili rady, ako oživiť uschnuté fixky, lebo ozaj boli totálne suché všetky. Toto bola jedna z možností. Pol večera sme nad tým sedeli, smrdeli a tak, ale nakoniec kreslili všetky. Zajtra Schválne skúsim, či ešte kreslia.
Kup nove a chod vratit pokazene-ze chces penize nazad.