Ahojte, myslim ze vela z vas vie o tejto sutazi, preto sa chcem tu spytat... Tiez som sa zapojila do narodnej blockovej loterie, tak som sa registrovala na narodnablockovaloteria.sk, vsetko podla toho ako som to videla v televiznych novinach ze sa to ma takto robit. Ale vcera bola u nas svokra, ktora tiez sutazi a poprosila ma aby som jej zaregistrovala tiez nejake blocky. A vtedy sme prisli na to, ze ona je registrovana na inej stranke - blockovaloteria.sk Tak sa teda pytam, ta druha stranka nieje nejaky podvod? Lebo mne sa to nejak nepozdava ze sa da registrovat a sutazit na dvoch odlisnych strankach...
@linda20111 to vyzera byt na nejaku pochybnu stranku....
@linda20111 oficialna je len tato https://narodnablockovaloteria.tipos.sk/sk/titu...
@linda20111 Svokra naletela, vsade to pisali, ze vznikaju rozne fiktivne weby.
No ja som v určitých veciach staromodna a tu netu neverím. Poctivo si prejdem do Tiposu podať bloček za 20 centov 😅
registruj bločky len na overenú stránku narodnej bločkovej lotérie 🙂
A viete ze jeden blocek mozete zaregistrovat xy krat??? Bolo to v telke,tak som to vcera vyskusala a fakt to funguje....cize aj na jeden blocek mozete vyhrat niekolko krat pretoze zakazdym dostane novy kod...najsmutnejsie na tom je ze zase na to prisli obycajní ludia a chytraci co za to beru obrovské prachy zase ukazali akí su zbytocní....
@stastenka42 ano ja som to videla, jeden blocik mozes 3x ale na narodnej blockovej loterii.
@alena16 Tiez si myslim ze naletela na falosnu stranku.
Ja sa čudujem, že vôbec niekto reaguje na túto "hru".
podla mna je to cele pekna blbost, zase chytraci co nieco vymysleli a chudaci obycajni ludia
Ahojte, chcem sa spytat, zapajate sa este niekto do blockovej loterie?
@arlene12 u nas v okoli nikto....kazdy sa na to vykaslal...hlavne ze tipos a mazikova na tom zarobia...
mam dva blocky vydane v jeden den 06:00a 06:01 maju rovnakeDKP
@lubomircapak DKP je cislo pokladne, to sa nemeni.
My sme vcera zadavali blocky asi pol hodinu :D
už som do bločkovej lotérie zaregistrovala pekných pár bločkov ... chcem sa opýtať, počul už niekto o niekom kto by vyhral v tejto lotérii? Nie je to celé len nejaká sranda a v skutočnosti nikto nevyhráva?
nie, nepodarilo 😢
Tak, kamarátkina neter už toho dosť povyhrávala a dokonca aj v telke súťažila.....
Ja som sa pred dvomi týždňami zaregistrovala a zatiaľ žiadna výhra.......
@31kacenka ha ha. ..nic v zlom ale veta kamaratkina neter uz toho dost povyhravala ma pobavila 😒 z milionov ucteniek zaregistrovanych po celom slovensku, vyzrebovali vacsinou uctenky kamaratkinej netere!!!! Vacsiu sprostost som necitala. ..radsej nepis nic ako taketo bludy. ...
@stastenka42 jaj bože, tak keby neviem o tom, že vyhrala viac krát tak to sem nepíšem. A ak nemáš nič slušnejšie na vyjadrenie, tak sa radšej zdrž tukania do kláves.
A to, že vyhrala viac krát, neznamená, že z niekoľko miliónov zaregistrovaných bločkov bolo niekoľko miliónov jej....
@31kacenka jasnee. ..mam pravo vyjadrit svoj nazor aj ked sa ti to nepaci, o tom su diskusie...tak asi okres Topolcany vyhrava vsetko. ...
@stastenka42 To dievca nieje z nasho okresu a mimochodom som pisala, ze ja som este nevyhrala, cize asi nie vsetky vyhry idu do nasho okresu, tak citaj az do konca, ked uz na nieco reagujes.......
@linda20111 myslim, ze mas opravdu, je len jedna oficialna stranka narodnej blockovej loterie, toto vyzera velmi divne, na to by som sa nespoliehala. Ked, tak ju zaregistruj na oficialnu, a kludne aj vsetky blocky ponahadzuj, myslim, ze sa ti to ani neprekryje 🙂 ozaj, inak najvacsia sranda, ze na tej svokrinej stranke uz su nahodeni aj vyhercovia, pricom sa este nic nelosovalo, urcite to nie je cez Tipos, a tympadom ani dotovane statom..