Ahojte maminky🙋♀️, ste tu niekto Bliženkyňa a máte doma maleho blíženca? (Neukamenujte ma zato ze ma zaujimaju horoskopy) Samozrejme neriadim sa tym nejak extra iba ma zaujima ako vychádzate s drobcami.
Ja som blizenec a som veeelmi tazka povaha :( mozno to niektore poznate🤷🏻♀️
@limetka69 ja mam partnera rybu takze viem ocom hovoris haha 😁 este my dvaja dokopy blizenec s rybou...amen 😄😍
Ahoj ja som blíženci a aj najmladšia dcérka, dokonca sme v jeden deň aj mesiac, a máme spolu také zvláštne silné puto a veľmi si rozumieme , mám pocit že nám neprestrihli pupočnú šnúru, niekedy na nej vidím aká som tvrdohlavá a vtedy jej poviem že je ako "jej mať ". Ale je veľmi zlatá a v kolektíve nie je tvrdohlavá.
@jana2679 naozaaaj? To je krasne ❤
Moji rodičia sú blíženci aj ja som blizenec aj môj brat . Všetci už dospelí a teda vždy to bolo ťažké lebo sme všetci rovnaký v tých najhorších vlastnostiach :D ale výhoda je že to všetkých vždy rýchlo prejde a ďalej je to ako keby sa nič nestalo .
segra je blizenec a aj neterka a je medzi nimi velmi silne puto, su akoby zavisle jedna na druhej, jasne, ze maju svoje muchy, navzajom si nastavuju zrkadlo a neni im to najprijemnejsie, ale vedia si zakazdym najst k sebe cestu a to akoby ich este viac zblizovalo
@patriccia1 dieťa síce už je rak, pár dní po blížencoch, ale predsa len sa z mojich blizeneckych čŕt u neho niečo nachádza. Ja som blíženci a manžel tiež. To je viac divokejšie, ako vzťah matka dieťa....
Blizenec je znamenie,v ktorom je slnko.overilo sa mi,ze rovnako dolezite je znamenie,v ktorom je mesiac,ale aj venusa,mars a ascendent.a samozrejme aspekty,ktore planety vytvaraju ( ratame aj pomalsie planety ako saturn,ur,nept,pluto,taktiez chiron a podla lubovole aj asteroidy)a taktiez porovnanie horoskopu dvoch ludi v synastrii.velmi dolezite su aj lunarne uzly.urcite maju blizenci niektore vlastnosti rovnake,ale neda sa to zovseobecnit.horoskopy na zaklade slnecneho znamenia sluzia na pobavenie,ale na nejaku serioznejsiu analyzu poskytuju malo specifikacii.
@patriccia1 no ja som ryba, este tazsia povaha :D a mam malu rybicku doma, celkom spolu vychadzame a mame silne puto, ale to by sme mali asi aj tak, ved je moj 🙂 vyzorovo cely otec, ale povahovo je vidiet, ze je moj, proste povahu zdedil po mamke, a neviem ci je to fajn alebo nie