Blíženci verzus rak - partnerstvo

danielitka26
27. máj 2011

ahojte sme partneri priatel je znamenie rak ja znamenie blizenci.zaujimaju ma podobne partnerstva,manzelstva v kombinacii tychto znameni,ako si zijete,akych mate partnerov. Su aj ti vasi partneri raci taki komplikovane povahy ako ten moj? Alebo sa len nevieme spolu zzit? Dost casto sa hadame.dakujem za vsetky rady a celu diskusiu

katecameron
27. máj 2011

u nas je syn rak je sice este maly ale mam pocit ze rak je dobre znamenie aspon ten moj je dobre diete nieje komplikovana povaha ale velky zavislak na mamicke bojím sa ze sa ani neození ked sa nezmeni 😀 😀

danielitka26
autor
27. máj 2011

tak aj on je fajn len ma potrebu dat sa lutovat ako sa on narobi v robote a ja som z toho nervozna.dojde mi to tak akoby vsetci chodili do roboty lezat iba on tam chodi robit

katecameron
27. máj 2011

@danielitka26 jaj moja tak to nieje tym ze je rak to su vsetci chlapi taky je je fakt

danielitka26
autor
27. máj 2011

vies ja mam strach ze o neho pridem na zaklade nezmyselnych hadok.ja mam dost vybusnu povahu no viem byt aj anjelik ale je neskoro zachranovat pred poziarom ked uz je zahasene.

katecameron
27. máj 2011

@danielitka26 mozno mate krízu aj my sme tym presli tiez som mal ten pocit ze sa odsudzujeme no teraz je to celkom dobre samozrejme niekedy vymena nazorov pride v tychto veciach ja neviem radit obcas aj ja by som potrebovala taku radu nikto a nic nieje dokanale

michelle22
28. máj 2011

@danielitka26 ja som tiez blizenec a manzel je rak. nikdy som neverila na znamenia a horoskopy, ale ked som sa nejako dostalo k tym partnerskym horoskopom ze ktore znamenia si s ktorymi sedia/ nesedia, zacala som nad tym rozmyslat a to som nemala robit 🙂 teraz si vsetko s tym spajam, teda to ako sa spravame... hej aj ja som vybusna, manzel je kludas, niekedy az taky, ze ma to vytaca 😀
ale na druhej strane si hovorim, ze je to blbost, keby povahy sedeli presne na znamenia to by bolo na svete len 12 typov ludi 😖

mape
29. máj 2011

@danielitka26 ja som rak a manzel je blizenec. Mame to naopak ako u vas. Sme spolu 12 rokov. Manzel je vybusny a ja lutostiva ako vsetci raci. Neako sa ale respektujeme. Jeho dokaze vytocit moja lutostivost a mna zase jeho vybusnost. Hadame sa velmi maaalo. Naucili sme sa spolu vychadzat. Nevymenila by som ho za nic na svete. Je to uzasny manzel a otec. Tiez som citala, ze tieto znamenia sa k sebe vobec nehodia. Vynimka potvrdzuje pravidla a my sme asi ta vynimka. Velmi sa lubime a verim, ze to bude do konca zivota.

didiana333
29. máj 2011

@danielitka26 nooooooo...toto je presne kombináci moja (blíženec ) a partnerova (rak) 😀 😀
Takže skusenosti z prvej ruky.....ja som výbušná,niekedy nervná ,ale inak milujuca a zamilovaná...on je kludas,tiež milujuci,ale žiarlivý a majetnícky....dá sa to zladiť,pokial sa lubite a si si istá,že je to pre teba partner na celý život....ale teda u nás su obdobia,ked sa hádame v kuse,ale aj také,že sa lubime jak kone...
😵 asi ako všade... 😉

pauliesivackova
8. apr 2014

Ja to mám tak isto, som blíženec, partner je rak.

Mňa ale trošku ovplyvňue aj to, že mám ascendent v znamení raka, čiže sa asi viac dokážem vcítiť do jeho potrieb. Obaja sme veľmi citlivý, vnímavý, mám dokonca pocit že ja aj trošku viac. Ja som trošku k tomu náladová a mám v sebe viac osobností (nie schiza, proste blíženec) ale priateľ sa s tým zžil a rešpektuje ma stále vo všetkých mojich módoch. Jediné čo je také... hrozné u nás je to že som oveľa logickejšia osoba ako je môj Norko - ráčik. On koná citovo, emocionálne a ja skôr premýšľam (možno až príliš).
A naše hádky sú dosť ostré. Ja kričím prečo je nelogický a on kričí prečo kričím. :D Nechá sa ovládnuť emóciami a potom hovorí veci čo ho mrzia. Kým ja niečo poviem síce zlé na neho, ale premyslene... s presným úmyslom.. Takže asi tak.

Neviem či je to aj u vás
@didiana333
@michelle22
@danielitka26 ale ak hej , napíšte svoje postrehy budem len rada 🙂

dilino
9. apr 2019

ja som rak priateľ bliženec aj ked veľa nerozpráva už som si zvykla je super pohodak rád pomáha druhým ľudom dcérku mame postihnutu ukažkovo sa a ňu spoločne starame nieje to o znameniach ale o vzťahu, toleránci, porozumeniu ja tolerujem jeho on mňa žijeme v zhode už 15 rokov.

inana11
14. dec 2021

Moji rodičia sú mama vložené a otec rak😃rak je za mna skvelý chlap a s veľa takými si rozumiem a bliezenec je náladovec🤦‍♀️Pridem k nasim a keď zbadám maminu,veľakrát mam chut sa otocit a odist😃strašne je vyryvacna,tvrdí že úprimná a ja jej že kým sa na nazor nepýtame tak je to drzosť a nie úprimnosť 😃ocino po 35 rokoch začína mat toho dost a už sa aj vedia kvalitne povadit,ale povacsinou sadne do auta a ide robit na chatu😃ale fakt v blizencovi normálne vidno tie dve osobnosti a rak tadsej vycuca veľakrát ako by malo prist k nejakej konfrontácii 😃a vycuva nielen z debaty ale aj z povinnosti 😃len zase dobre,ocino má 60 a necudujem sa mu že po robote sa mu nič nechce,mamina má 56 s je doma,nepracuje,tak len pinda a komanduje vsetkych 🤷‍♀️😃