Zdravím🙂, viem, že celkom blbosť no hádam mi to niekto z vás priblíži.. dnes večer som spozorovala neznámy blikajúci a pohybujúci sa objekt na oblohe a nebol len jeden ale hneď niekoľko.. až som mala pocit, že sa nachádzajú presne nad mojím domom.. kto vie o čo by sa mohlo jednať? nejaké satelity alebo vysielače?
Ja som raz niečo také pozoroval na dovolenke pri mori. Večer v tme nejaké objekty vylietavali z pobrežia nad more a naberali rýchlosť nad morom sa stratili. Niekoľko dní som si s tým lámal hlavu až sa to znova opakovalo šiel som po pobreží na to miesto a to tam ľudia vypúšťali lampióny šťastia po vetre. Rýchlosť sa zdala z môjho pôvodného uhla pohľadu vysoká lebo ja som predpokladal že sú oveľa väčšie a oveľa ďalej.
Čo no, nie sme vo vesmíre jediní, to by bolo divné. Nikdy nevieme kto nás sem chodí navštevovať...
ja sa pamätám,aké haló bolo z toho,keď sa na diskotékach začali používať lasery😂
Na druhý deň z toho bolo ufo
Mohlo to byť lietadlo na ktorom bliká jedno,alebo aj viac svetiel.
Lietadla blikaju
podla mna Starlink, tie su viditelne a vela blikajucich svetiel
Lampiony z oslavy, jeden z tisicov satelitov, lietadla, drony, balony... Dnes maju aj deti bežne drony s ktorymi lietaju, ja sam mam 3 :D .. ak vidiš svetielko na oblohe, je to uplne normalne.. pri sučasnych technologiach, faktom že každy ma vo vrecku fotak a nikomu sa nepodarilo spravit jedinu fotografiu " Ufa" tuto možnost vylučujem. :D
@majka16390 to spieva chlap ?? 😲🙈 otrasné.. Kam sme to dospeli??
treba si nieco nastudovat o satelitoch, ktore lietaju ponad zem 😅😅😅
je ich teraz do 8000, to cislo sa rychlo meni, Musk nie je jediny.....
@majka16390 pokoj v duši prajem
Tiež to bežne vidím na oblohe. Môže to byť všeličo. V každom prípade je to zaujímavé.
Tiez suhlasim ze to bude Starlink, raz sme mali moznost vydiet ako ich vypustaju na obeznu drahu-20 za sebou-velmi zaujimavy pohlad to bol.
Ja som to videla prvý krát keď začala vojna na Ukrajine,ráno okolo 4tej,keď som stála na zastávke do práce. Dlhý rad svetiel za sebou a bez zvuku,myslela som si,že sú to lietadlá, nejaké nové typy ,čo má Amerika a prepravujú náklad na Ukrajinu 🤭. Potom som zistila, neskôr,že sú to Muskove satelity 😀.
Starlink - Muskove satelity 😃