Blikajúce svetlá na oblohe

23. aug 2024

Zdravím🙂, viem, že celkom blbosť no hádam mi to niekto z vás priblíži.. dnes večer som spozorovala neznámy blikajúci a pohybujúci sa objekt na oblohe a nebol len jeden ale hneď niekoľko.. až som mala pocit, že sa nachádzajú presne nad mojím domom.. kto vie o čo by sa mohlo jednať? nejaké satelity alebo vysielače?

lenush9
23. aug 2024

Starlink - Muskove satelity 😃

slovakboy
23. aug 2024

Ja som raz niečo také pozoroval na dovolenke pri mori. Večer v tme nejaké objekty vylietavali z pobrežia nad more a naberali rýchlosť nad morom sa stratili. Niekoľko dní som si s tým lámal hlavu až sa to znova opakovalo šiel som po pobreží na to miesto a to tam ľudia vypúšťali lampióny šťastia po vetre. Rýchlosť sa zdala z môjho pôvodného uhla pohľadu vysoká lebo ja som predpokladal že sú oveľa väčšie a oveľa ďalej.

rozkvet1
23. aug 2024

Čo no, nie sme vo vesmíre jediní, to by bolo divné. Nikdy nevieme kto nás sem chodí navštevovať...

rozculena
23. aug 2024

ja sa pamätám,aké haló bolo z toho,keď sa na diskotékach začali používať lasery😂
Na druhý deň z toho bolo ufo

luba98
24. aug 2024

Mohlo to byť lietadlo na ktorom bliká jedno,alebo aj viac svetiel.

guudy
24. aug 2024

Lietadla blikaju

petamich
24. aug 2024

podla mna Starlink, tie su viditelne a vela blikajucich svetiel

drago12587
24. aug 2024

Lampiony z oslavy, jeden z tisicov satelitov, lietadla, drony, balony... Dnes maju aj deti bežne drony s ktorymi lietaju, ja sam mam 3 :D .. ak vidiš svetielko na oblohe, je to uplne normalne.. pri sučasnych technologiach, faktom že každy ma vo vrecku fotak a nikomu sa nepodarilo spravit jedinu fotografiu " Ufa" tuto možnost vylučujem. :D

majka16390
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
isis234
24. aug 2024

@majka16390 to spieva chlap ?? 😲🙈 otrasné.. Kam sme to dospeli??

lucik194
24. aug 2024

treba si nieco nastudovat o satelitoch, ktore lietaju ponad zem 😅😅😅

je ich teraz do 8000, to cislo sa rychlo meni, Musk nie je jediny.....

majka16390
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
isis234
24. aug 2024

@majka16390 pokoj v duši prajem

bloger
24. aug 2024

Tiež to bežne vidím na oblohe. Môže to byť všeličo. V každom prípade je to zaujímavé.

butterflyeffect
24. aug 2024

Tiez suhlasim ze to bude Starlink, raz sme mali moznost vydiet ako ich vypustaju na obeznu drahu-20 za sebou-velmi zaujimavy pohlad to bol.

zuzanita1609
24. aug 2024

Ja som to videla prvý krát keď začala vojna na Ukrajine,ráno okolo 4tej,keď som stála na zastávke do práce. Dlhý rad svetiel za sebou a bez zvuku,myslela som si,že sú to lietadlá, nejaké nové typy ,čo má Amerika a prepravujú náklad na Ukrajinu 🤭. Potom som zistila, neskôr,že sú to Muskove satelity 😀.