Zdravím,
síce už jedno tatto mam ale nepamätám ako to uz bolo kedze som si to dával roky dozadu tak sa poradim...mam pomerne čerstvé tetovanie, je v procese hojenia takže sa trochu supe, samozrejme kožu nestrhavam.
Dodržiavam pokyny tatera - umývam, kremujem.
A však zdá sa mi ze to tetovanie je po týždni od vytetovania o dosť bledsie. Je to OK? Bude už také, či sa ta farba nejak zas "ukaze"? Nemyslím nejaké výpadky farby ale celkovo ze je svetlejšie ako prvé dni po vytetovani.
Diky
@lenuska9999 ano sú tam také male chrasticky..tak mozno je to tym..ale je ondost svetlejsie...tater bol kvalitný overený..
Pomohla by určite fotka 🙂
Je to úplne normálne záleží aj od tvojho pigmentu pokožky hlavne nie na slnko vôbec
Tak ja mam tetovanie na chodidle uz 3 roky, farba mi nevybledla od vytetovania vobec. Stale ho mam cierne, ako cerstve. Ale mne sa tusim vtedy spravila iba jedna mini chrasticka. Kremovala som vazelinou a stale si to davala do folie (ktoru som menila). Aby to bolo furt mastne.
Trosku svetlejšie bude, ale nie veľmi. Nemáš tam chrasticky a vďaka tomu sa zdá veľmi svetlé? Potom keď zidu chrasticky a koža bude zahojena sa chodí na obtiahnutie. Napr po mesiaci, neviem už presne aký je tam interval. Väčšinou je to už v cene tetovania. Ďalej závisí aj od kvality farieb , aké tater používa