Aojte prosim poradte co na blchy v dome nasli sme dnes 3 po troch dostipanych nociach 😭😭😭
@katkaseiner mali sme macku doma ktora mala pristup aj von . Vsetko som vyprala periny perem susim na najvyssom stupni uz neviem co dalej . Je mi to hrozne trapne a neprijemne .
Najlepsie ju chytiť vecer, dat biele postelne. Este kamoska zvykne aj biolitom vystriekat postele ,samozrejme pranie na vysokej teplote ako si spravila. Co sa neda tak do mrazaka. Viac asi nevies spravit
@20erika07 co je najhorsie ze sme dostipany vseci
Mne na mravce super pomohol prípravok biokill- v návode boli aj iné potvory, tuším sj blchy a plostice. Raz dom nastriekala a už nie sú. Predtým ich tu boli stovky a ten prípravok ani nesmrdí
Ono sa stane, naši mali psa ktorý bol len doma a nemal prístup k iným zvieratám. Je to nepríjemné ale nie je sa za čo hanbiť
@katkaseiner toto som zabila na nohe myslite ze. Jeto ono
Fotka je dosť rozmazana
Aj ked fotka nie je moc kvalitna, myslím si, ze to bude blcha
áno je to blcha. Treba všetko poriadne vyupratovať a mačku odblšiť. Tiež mám takú mačku, čo chodí aj dnu aj von, pravidelne dostáva pipetu proti parazitom a za tie roky sme našťastie žiadne blchy nemali.
Juj, nezávidím. Tiež sme si tým prešli. 2 mesiace sme čistili, všetko prali, katastrofa. My sme pre istotu vyhodili všetky madrace, gauč, deky, paplóny, oblečenie, ktoré sa nenosilo, vankúše. A kúpili sme cez net tento postrek, nastriekali celý dom (nastrieka sa do výšky 1,5m od zeme aj steny, 2 týždne sa nesmie umývať, potom všetko poumyvat, znova nastriekat, zas 2 týždne čakať a zas všetko umyť.) Ale zabralo, mame pokoj. Náročné, a to sme tiež našli len 2 blchy, bol pokoj, o mesiac ďalšiu blchu a zrazu som denne nasla 2-3,tak sme to riešili nekompromisne. Je tu veľa diskusii o tom, údajne je to bežná vec, nám to doniesol pes od susedov 🤦♀️
@katka8382 presne toto aom kupila vyatriekala vyprala povlecenie koberce macky odblsila aj pelechy a uz su len von bez pristupu dnu
nasi mali raz v pivnici (tam zvykol lezat pes) a myslim ze tepovala koberce (tam mame taky stary koberec) a tiez odvsivavit psa. Ono ak je to v byte alebo v dome tak to bude o riadnom hlbkovom upratovani a prani na vysokych teplotach.