Ahojte, ja uz neviem co si o tom mysliet, poslednu dobu sa mi snivaju take sny , napriklad ze som bola u svagriny, bol jej chlap doma , ona mala vypite a ja som sa zacala bozkavat s jej chlapom , pital sa ma ci skusime nieco zakazane a ja ze mozme a v tom nas svavrina videla, na dnes na rano sa mi zasa snivalo , ze ma zviedol svokor , vyspala som sa s nim , chlap sa to dozvedel , tak vyrobil cirkus , potom svokra zastrelil.. mne uz asi hrabe, neviem co si o tom mysliet , nemam sa komu zdôverit
@777januska777 praveze ani nie , sex mame kazdy deň vecer , ja tomu nerozumiem , stale mam v hlave svokra a svagra ...
Ja by som tomu žiaden špeciálny význam nepripisovala, proste šialené sny.
Tie sny nemajú nič spoločné so sexuálnym životom reálne. Ide o tvoju energiu. Máš ju v sebe nahromadenu - či už dobru alebo tu negatívnu a tým pádom to ide do snov a to s kýmkolvek.
Zaujímavé sny veru. No možno je to len stres alebo ste s nimi dosť často, tak sa vnárajú aj do snov
Cez sny sa nám môžu premietať naše potlačené problémy a tie sa skombinuju s udalosťami v našej hlave preto vznikne taky mix. Myslím si, ze to znamená, že máš malo sexu alebo nejaký problém s manželom.