Blanco - reklamácia drezu

jana1316
19. feb 2018

ahojte je tu niekto kto je nespokojny s kvalitou drezov blanco silgranit? idem sa s nimi sudit a medializovat tento problem preto ak by som mala viac nazorov na kvalitu mi to pomoze.
dakujem jana

kvietocekmaly
19. feb 2018

V com konkrétne je problém?

basska_b
19. feb 2018

My ho máme rok a je poškriabaný, som z toho sklamaná, na iných dresoch som toto nevidela, že by ich nôž takto poškodil. Je to ale taký nejaký typ, čo stal 60 eur, nechce sa nám to samozrejme riešiť.

basska_b
19. feb 2018

Náš je "nerezovy", nie silgranit, takže asi nerelevantné, ale druhýkrát by som ho tiež nekupovala

jana1316
autor
19. feb 2018

mame ten isty problem velmi lahko sa poskriabe mame ho rok a ja som doma a chovam sa k nemu ako k malemu decku osetrujem tym pripravkom na blanco nic agresivne a aj ho vysusujem vecer. na stranke pisu ze to je novy typ velmi tvrdy a odolny a neostavaju flaky. ja ho mam uz okolo odtoku uplne zajdeny :(

jana1316
autor
19. feb 2018

@basska_b ak mate zaujem mozte mi napisat akeby sa mi podarilo to vyreklamovat tak to prejde aj vam. tiez sa mi moc do toho nechce ale uz ma stve ze firmy s tym pocitaju a spoliehaju sa nato ze mozu predat slovakom cokolvek a kazdy sa vykasle na reklamaciu :(

dada200
19. feb 2018

@jana1316 my sme ešte na byte kúpili blanco silgranit drez , dávali sme na neho pozor ako oko v hlave , ale z ničoho nič sa nám spravila asi po roku používania obrovská prasklina od odtoku asi 20 cm a ja som skoro skolabovala . Napísala som reklamaciu a po obhliadke ich pracovníkom nám ho vymenili bez problémov kus za kus, ale pán čo ho bol pozrieť od Blanca bol veľmi nepríjemný a arogantný a povedal mi, že to sme si sami spôsobili, že nám tam niečo ťažké museli padnúť a to nám nevyrekkamuju. Ako neviem čo by mi muselo padnúť do toho drezu aby praskol,ale do domu som od nich už drez nechcela .

basska_b
19. feb 2018

@jana1316 Noo, to by nebolo zlé, ten váš bol asi drahší. My máme taký ten obyčajný, ale pozerala som na tie škrabance že to odkiaľ sa tam zobralo...

Tiež ma to štve, že Slovákom vždy predajú najväčší shit :( za nie malé peniaze, veď je aj x skúseností s rôznou kvalitou v rakúsku a tu, Billa napríklad dá ešte aj rovnaký obal, kde je niečo v nemčine napísané, ale obsah je iný. 70% mäsa, 95% mäsa, hrozienka z turecka alebo iránu, ešte mi drzo napísali, že keď som nebola spokojná s kvalitou, mala som sa sťažovať na predajni :D

jana1316
autor
19. feb 2018

ja zijem v rakusku a kupovala som po 12 rokoch novy drez a kuchynsku dosku. a ja sprosta ze nebudem davat rakusanom zarabat ale ze podporim slovenske firmy no a mam to :(

jana1316
autor
19. feb 2018

kto ma zaujem sa pripojit sa ku mne napiste mi na mail jana@harustak.sk a budem to riesit ako hromadnu staznost. ja som kupovala od firmy drezyonline je to remar a s nimi som nemala problemy moju reklamaciu posunuli priamo blancu.

02122020
2. apr 2020

@dada200 zdravim...dnes sa mi stalo nieco take..ze pol roka cca pouzivany drez Blanco praskol...rozliala som tam vriacu vodu a hned prasklina:(..som zvedava ci nam to zreklamuju