Black Friday

adaluc338
20. nov 2024

Ahojte, máte niaké overené obchody kam určite pôjdete na black friday akcie? Poprípade odporučte kde maju mať výrazne zľavy. Ja som si tento rok naschvál nechala badžet na tento víkend.

kavasmliekom
20. nov 2024

@adaluc338 ja nemám, ale veľmi by som chcela kuchynský robot, tak sledujem všetko možné. 😄

sisska96
20. nov 2024

Zatiaľ som nenatrafila na dobrú akciu, lebo pred black fridayom postupne zvyšujú ceny a potom, že fuuuha "akcia" Akúrát som odsledovala jednu posteľ. cez leto v normálnej cene do 400.... potom sa zvyšovala cena skoro na 500 a teraz že black friday akcia že do 400 eur :D hoci to bola pôvodná cena cez leto :D

adaluc338
autor
20. nov 2024

No my sme sa teraz sťahovali do nového, tak mám viac vecí odsledovaných. Niečo aj 6 mesiacov sledujem 😂. Ale ináč....zvyčajne skoro každý rok kupujem čižmy v dobrej zľave.

majlo1234
20. nov 2024

@adaluc338 tak daj nejake osvedcene tipy. Tiez chcem hodinky, tak sledujem ceny

karolinakr
20. nov 2024

tiež sa mi zdá, že takto to funguje..na Slovensku ceny umelo navýšia, a v zľave ho predavaju za pôvodnú cenu, aká stala predtým..nenechaj sa oklamať...v Anglicku mali svetre za 40 libier a na black Friday za 20 libier, to som si odsledovala

vanilkovazmrzka
21. nov 2024

Asi len alza
Ale odporucam ti produkty, ktore potrebujes, vyhladavat priebezne pocas roka, a sledovat vyvoj ceny. Ale viac ako 20 max 30% skututocnej zlavy v sk obchodoch nenajdes

ajsha123
21. nov 2024

Ja som si tiež všimla, že postupne ku koncu roku sa navyšujú ceny .. aby mali z čoho "zlacnieť"... Už som BF vzdala. Kúpim to, keď to budem nevyhnutne potrebovať 🤔

adaluc338
autor
22. nov 2024

No urcite jysk ma celkom dobru ponuku. A to tam sledujem viac veci zatial som si nevsimla ze by sa takymto sposobom hrali s cenami. Skor naopak naozaj black friday vyzera byt na stranke ze naozaj zlacneli. Ale viem ze na SK to znamena niake drobne eurace...ale premna co som sa teraz stahovala pride vhod.
Na alze mi to pride tak ze ak nechces telefon, tablet, alebo tv...tak ine sa velmi neoplati. Tam sledujem mikrovlnku,vysavac a toastovac 🤣 ale je to rovnaka cena akor pred BF.