Ahojte žienky,
vedeli by ste mi prosím poradiť, najmä kto má skúsenosť? Viem cez bla bla car niekomu zaplatiť, aby mi vzal balík? Totiž nikdy som si bla bla car neobjednávala a potrebovala by som po niekom poslať jeden rozmernejší balík z BA do NR v konkrétny deň. Kuriérom by to vyšlo cez 30 EUR a to mi už príde ako riadne premrštená suma. Ďakujem pekne.
Skusala si pozriet zasielkovnu? Maju ok ceny
@missviolet do 5 kg, toto bude aj 20 🙈😂
Baby, ďakujem vám krásne a hľadala som, vyhodilo mi podľa reklamy najlacnejšiu kuriérsku spoločnosť a odhadovanú cenu za balík 31 eur 😄😄 nie, nemám problém si to vyhľadať. Myslela som to v dobrom, nemusíte byť hneď uštipačné a útočiť. Nech vás hreje pocit, že ste niekomu pomohli. ❤️ #mier
@monka105 teoreticky by nemal mať vodič problém, ale ja napríklad by som chcela vedieť a vidieť, čo je v balíku (nerada by som viezla niečo, z čoho môžem mať nejaké opletačky s políciou) a potom ešte by ma zaujímalo, ako si ošetríš prípadné poškodenie počas prepravy.
Byť tebou pozriem ponuku aj iných prepravných spoločností, neviem cez koho si pozerala ale kurier slovenskej pošty alebo citycourier majú dobré ceny.