mate niekto BIPA kartu z Rakuska? Dala sa vam vybaviť na SK adresu? Alebo treba mať adresu v Rakúsku? Zašlú ju aj na Slovensko?
Ale to sa asi musi vyplnat prihlaska priamo v obchode, skoda ze sa neda objednat cez internet. V tom ich formulari je na vyber iba Rakusko
ked sa zaregistrujem priamo v obchode, tak zlavu dostanem az ked dostanem kartu?
Pytam sa preto, lebo v niektorych obchodoch staci vyplnit formular a zlavu dostane aj skor nez vam vystavia kartu...
vdaka za info
Baby prosím Vás ako to je s tou BIPA CARTOU ? dnes som si ju objednala,ale nemčina mi nič nehovorí :D v BIPI vždy vidím že niektoré výrobky su o niečo lacnejšie s BIPA CARTOU.To je automaticky pri pokladni, ked ju dám ? Alebo musím mať body a to odrátava ? Dajte prosím vedieť 🙂 Ďakujem !
Automaticky ako das Bipa kartu tak ti pripokladni odrataju zlavu. Ak mas pri vyrobkoch dve ceny a jedna je ruzova tak ta ruzova ti plati ked mas Bipa Kartu 😉
prosím vás, dá sa bipa karta zriadiť aj cez ich stránku? skúšala som to, ale nedovolí mi zmeniť prednastavený Osterreich a slovenské PSČ mi vyhadzuje preč, že je nesprávne. V niektorej diskusii tu som čítala, že to ide, ale mne teda nie. Ako je to, neviete?
baby, daju mi tu kartu aj priamo u nich? plati mi uz na prvy nakup? dakujem
to PSČ by aj mňa zaujímalo,kartu mám ale keď sa chcem zaregistrovať na ich stránke, tak mi to nejde-nepustí ma PSČ. Ďalej by ma zaujímalo,či ste už objednávali cez ich stránku a potom ste si nákup vyzdvihli v predajni ??? Lebo sa mi stalo, že priamo v obchode nemali,čo som chcela-prázdne regále :o))) Prosím poraďte
.O )Ďakujem
Vzdy ked tam pridem nejsu formulare,,akoze fakt neviem kedy tam treba ist aby som si to mohla vybavit. Tiez kazdy den ma to tam nebavy chodit
ahojte prestahovala som sa s priatelom do BA uz natrvalo a byvame v Rusovciach... tak ma napadlo ze tuto lokalitu aspon trochu vyuzijem a budeme nakupovat niektore veci v Rakusku... co vsetko z kozmetiky a domacich potrieb sa teda oplati kupit? vdaka
ja mam poslali mi ju na SK adresu vyplnala som v bipe prihlasku takze mala by si to vybavit bez problemov