Dobrý deň,má niekto skúsenosti s biolampou na jamky po kiahnach?
Pomohlo Vám to?
Ďakujem
vyskusajte co vam poradia a ak nepomoze, vyskusajte co som napisala...my doma pouzivame v podstate len bylinky, mam to odskusane, nechtik a svedske kvapky su najucinnejsie do 2 rokov od vzniku jazviciek...cize stale mate cas. ale najlepsie je zacat co najskor. Dalsia vec je ze to nefunguje tak, ze zlepsenie vidno hned, cize aj toto moze byt problem...treba tomu dat chvilu cas, vyskusat dlhsie, a ak nepomoze skusit ine....
@silvid ano jasne,viem ze to chce trpezlivost...vsak budem zatial natierat dermatixom,pisu ze najlepsie natierat 2 az 3mesiace,len som chcela zistit ci by nepomohla v hojeni aj biolampa,lebo som citala dost recenzii dobrych na to...len neviem ci to ma niaky efekt aj na tieto jamky...
netusim, mozno sa niekto vyjadri....ze ma skusenost
Pozor ,ale cerstve ,zo starsimi nic neurobi .
Maly mal v lete strasne vela kiahni aj mu ostali jazvycky som sa bala ze ostanu hlavne na tvaricke ale vyrastol to natiahla sa mu koza a vsetky zmizli. Skusala som aj kremy bepanthen a olej bioil co je na jazvy tak mozno pomohli aj tie,lampu som neskusala ale ked mas urcite to neuskodi tak skus😉
@silvid
Ahoj mozem poprosit viac info ?Mame jednu jamku na nose a hladam riesenie.
biolampa netusim...ale mam skusenost so Svedskymi kvapkami Maria treben, ze na tento problem velmi pomahaju, takisto nechtik a kamilky/tinktura alebo masticka/, pripadne skorocel...treba ale natierat podla moznosti viac x za den