Bio potraviny

denisa098
29. mar 2017

Poznate prosim nejaku spolahlivu internetovu stranku pre bio potraviny?Predstavujem si to tak,ze si objednam bednicku,zeleniny alebo aj masa a oni mi to privezu domov.Ale chcela by som stranku,z ktorej si uz par maminiek objednalo pre deticky a s kvalitou potravin bola spokojna.A este,je rozumne objednat takto I maso?Mate skusenost?Dakujem.Chcela by som pre dcerku.

anabeth
29. mar 2017

ja beriem odtiaľto od kedy sú na trhu... raz za dva týždne- aj mäso, maslo, samozrejme ovocie, zeleninu... ked pokazili objednávku ( zabudli nejakú zeleninu či čo, už si nepamätám)- ako ospravedlnenie mi pribalili domáci džem
ja som spokojná so sposobom objednávania,
dovezú ti to pred dvere- dá sa dohodnúť, kvalita je super a ceny- no, sú aj drahší 🙂 - ja chápem, že mrkva nemože stáť tolko ako v tescu, ktoré ju dováža z jedného zdroja do celej republiky...

http://www.slovenskadebnicka.sk/

denisa098
autor
29. mar 2017

Ide mi o to,ze sa bojim,aby to maso mali naozaj vychladene a nie v teple,ked ho privezu,a ci sa da na to naozaj spolahnut,ze bude cerstve.Kupujeme zatial cez znamychz Rakuska.Mojej malej totiz z tej nasej kvalitnej napichanej kuraciny v 8 mesiacoch zacali rast prsia,potvrdene lekarkou,zmizlo to az tri mesiace po vysadeni kuracieho.Tak zatial papame bud domace alebo telacie.Alebo bio cez tych znamych.Dakujem.Slovenska debnicka, mi spominala aj susedka,len som si nevedela vspomenut.

anabeth
29. mar 2017

@denisa098 oni to majú v takých chladiacich boxoch v aute,
mne ani tak nejde o to BIO- ale tá zelenina je fakt vypestovaná tu a neprecestovala pol sveta... o každom dodavatelovi si tam vieš prečítať, sú tam fotky z fariem...
ak ti ide len o mäsko, sme s kolegyniami spokojné s týmito
http://www.farmalucnydvor.sk/uvod-Ocistena_hydi...
- objednávame vo veľkom, ale oni dodávajú aj do debničky... teda dakedy dodavali, ja už si to tak dopodrobna neštudujem, nahádžem v podstate stále tie isté produkty do košíka...

laurika1432
29. mar 2017

Tak mäso z internetu by som asi nikdy neobjednávala, nepríde mi to rozumné. Veď to ani nevieš ako sa preváža a čo keď ti príde pokazené alebo niečo. To by som fakt neriskovala, pokiaľ nechceš mať nejaké ďalšie tráviace problémy a podobne

san_dra11
29. mar 2017

kamoska tiez nakupuje ovocie a zeleninu cez slovensku debnicku a ona si to pochvaluje. Ja osobne som sa na takyto krok este neodhodlala. Ale mozno aj to raz pride. Ale dnes uz viem, ze maso takto nakupovat nebudem. Predsa len mam radsej ked maso vidim ake je, aku ma farbu a tak kupujem. Aj ked mi je jasne, ze ta farba v obchodoch tiez nemusi byt origos farba masa 😖

anabeth
29. mar 2017

@laurika1432 prevažaju to v chladiacom boxe v aute- to by si nedovolili dodať ti pokazené mäso- dnes, ked sa každá negatívna reakcia okamžite objavý na FB... každopádne, ja som už mäso mala nespočetne krát, bolo v poriadku

laurika1432
29. mar 2017

@anabeth tak viem že v chladiacom boxe ale aj tak tam nemáš záruku že to mäso je úplne tip top ale tak to nemáš ani vo veľkých obchodoch ako tesco, kaufland. Preto najčastejšie mäso kupujem priamo u mäsiara. Tam vidím čo mi dáva a ešte to aj melie predomnou

matrioska86
10. apr 2017

ja chodim na masko na farmu do jalsoveho...neviem ci je to az take BIO, ale urcite lepsie ako z obchodu a maso ma o dost lepsiu chut, zeleninu kupujem na trhu....ale pocula som uz aj o slovenskej debnicke.

ukulela
10. apr 2017

@denisa098 ja som malemu zacinala maso kupoivat tu - http://www.gazdovskytrh.sk/ - ak mas moznost zbehnut do BA. maju aj telacinu v bio kvalite, zo slovenska, aj hydinu. dokonca aj ryby.
objednavala som zo svetbedniciek - ale teda maso nie, ale doverovala by som im. akurat ze uz mi nevyhovuje dodanie, priamo ku nam az nevozia, chodila som si po to k segre vyse 35 km - a spajala to s navstevou, no predrazovalo sa mi to 🙂
yeme v BA si neskusala? ake maju maso tam?

ukulela
10. apr 2017

@laurika1432 tiez som kupovala u masiara, len zas tam musim doverovat - on sice vyhlasi,ze tie kurcata su zo slovenska, ale dokazat to nedokaze, stritok nevidim .... tak som to porozhadzovala, daco mam od masiara, ale zajtra beriem jahna od bacov z dediny, ked znami zabijaju, vezmem hovadzie, ... a teda od ludi, co vidim, ze sa o zvierata staraju, chodi veterinar, a jest im davaju domace, ziadnu kupenu chemiu, zmesky atd. je to sice komplikovane a aj o dost drahsie, ale tak zarobim na to a je to hlavne pre moej dieta. nepotrebujem, aby bolo v 10 rokoch prepchate hormonami z masa.

martinka241
20. nov 2017

To najkvalitnejšie jedoznačne http://e-umami.sk/obchod/?v=13dd621f2711. Výborný prístup, spoľahnutie a zaručene kvalitné výrobky.