Ahojte, nie je tu niekto, kto pracuje v bille? nemate viac info k tomuto?
2023_11_02_Web_oznam_BILLA_stahovanie z predaja_billa premium_vajcia.pdf
dakujem
My sme mali presne tú šaržu a zjedli sme 4 predtým, než som náhodou na tú informaciu narazila na nete..
Ja sice v bille nerobim, ale staznost na vajcia som podal ja, takze poznam detaily. Staznost na regionalnu veterinarnu a potravinovu spravu som podal dna 24.10.2023, kvoli tomu, ze 5 z 10 vajec v jednom baleni bolo pokazenych. Smrdlave, spojene zltko z bielkom a niektore farbu az do cierna. Uz par dni predtym som mal hnacku a upodozrieval som tie iste vajcia. V rovnaky den ako som podal staznost som bol vajcia aj vyreklamovat v Bille, reklamaciu mi bez problemov uznali a vratili peniaze. Upozornil som ich ze vajcia su pokazene a podal som aj podnet na hygienu. Povedali ze vajcia skontroluju. Ako vsak vsetci vidite, z predaja ich stiahli az po tom, ako kontrola preukazala, ze vajcia su zavadne. Keby im na tom skutocne zalezalo, ako to prezentuju (ako keby kontrolu a stiahnute urobili proaktivne oni), vajcia mali byt z predaja stiahnute uz v den, ked som ich bol vyreklamovat, tj 24.10.20023, nie 4 alebo 5.11, az po kontrole. Na problem nebolo treba ani odborny posudok, bolo to zjavne na prvy pohlad. Prikladam aj foto jedneho z tych vajec aj odpoved z veterinarnej spravy, aby si niekto nemyslel ze si vymyslam bludy. Keby tie vajcia stiahli hned a nie az ked ich urady k tomu donutili, tak by som bol ticho, ved taka vec sa moze stat a nemusi byt za to retazec priamo zodpovedny. Ale za to, ze vajcia nestiahli uz 24.10 nesu plnu zodpovednost.
@handlova_252 dakujem velmi pekne za obsirnu odpoved 🙂 konecne som sa aspon k niecomu dopatrala. Dakujem!
@deedol Mňa by to tiež zaujímalo,kupujem tie vajcia pravidelne,len samozrejme už nemám krabicu keď ich vyložím do chladničky a aj dnes ráno sme z nich mali praženicu a ja netuším,akú šaržu som to mala,tak teraz mám nervy 🙈