Prosím vás aké sú výhody keď zbieram body v Bille ? Stiahla som si aplikáciu a ukazuje mi počet bodov ten mám momentálne 100 ale neviem sa dočítať že či za nejaký počet budem mať zľavu alebo ako to funguje?
V tescu pekne vidím že keď mám nejaký počet bodov môžem ich zameniť za poukážky alebo zľavové kupóny napr zľava 2,5€ a pod.
a už ste niekedy vyhrali na kolese šťastia niečo iné ako body? ja 2x po 30 bodov
toto mi pride jeden z najhorsich bodovych systemov, ja pouzivam tu kartu uzjedine pri zlacnenych tovaroch pre "klub"... stoja za nic :DD
Mne ich teraz pripísalo pri naskenovaní kódu, môžem ich uplatniť až pri ďalšom nákupe, tak uvidíme
Mna by zaujimalo ci v tom kolese uz niekto aj nieco vyhral, nie len body.
@simca06022011 práveže konecne sa Billa zobudila s odmeňovacím systémom za vernosť. Doteraz to bolo úplne o ničom, všetko drahé. Teraz sa konečne spamätali a cena na tovar, ktorý bežne kupujem je rovnaká, často aj nižšia ako Lidl alebo Kaufland napr. Plus toto odmeňovanie mne osobne vyhovuje. Chodím tam prakticky každý deň, cize body sa mi zbierajú, plus každý deň koleso šťastia, kde som od 27.1. vytočila spolu 4€. Plus teda zbieranie za nákup. Ja sa poteším každému ušetrenemu euru.
Baby mam tam 1800 bodov ako ich mam uplatnit?musim si stiahnut aplikaciu alebo sa to da aj v obchode nejakou poukažkou?Dakujem
@victorialucia za 1000 bodov mas 10€ zlavu z nakupu. Ked oskenuje predavacka kartu, ona tam vidi kolko mas bodov. Ja vzdy len povie. Ze chcem uplatnit body na zlavu. Ak by mala s tym problem, stiahni apku
@xsuzannex Ďakujem krásne
Všetko nájdeš v aplikácii, len treba hľadať.