Bil ma. Kedy ste od neho odišli?

jahwodka
21. aug 2011

v tejto diskusii sa chcem porozpravat s babami, ktore toto tiez zazili... ako to zacalo a ako to skoncilo, ak ste odisli, kto a co vam dalo silu, ako ste sa s tym vysporiadali, ci ste to niekomu niekedy povedali (blizkej osobe, rodine), ako dlho vam trvalo odist od neho... atd atd... a ako zijete teraz? stale vam vasa minulost zasahuje do pritomnosti?

katusska1
21. aug 2011

@jahwodka poznám to dobre, tá žena je tým najlepším človekom na svete, zbalila seba aj svoje dve deti, odišla, teraz si možno občas spomenie, ale nijako extra to do jej života nezasahuje, teda, aspoň čo viem. Je to najlepšia mama na svete, a minulosť jej nijako nezasahuje do prítomnosti. Myslím, že má radosť zo svojich detí a je celkom spokojná🙂. Len to chcelo odvahu... 🙂 Ty máš nejaký takýto problém?

jahwodka
autor
22. aug 2011

uz je tomu niekolko rokov. mam druheho partnera, ktory by ma na rukach nosil, mame spolu dve deti.. ked sa mi narodili deti, tak som sa zacala vracat do minulosti, ze co by bolo, keby som bola stale s nim a mala deti...
nechapem, preco som s nim tak dlho vydrzala. nepovedala som o tom svojim kamaratkam, lebo som vedela, ze mi povedia, aby som od neho odisla, ale ja som sa bala, ze ked odidem, tak mi bude vyvolavat a plakat do telefonu, aby som sa k nemu vratila a ja viem, ze by som to urobila.... to som zila v zahranici... a ked som skoncila kurz, tak som odisla na sr. nebol to utek, vedel o tom, ze o rok odidem. myslela som si, ze bude ku mne lepsi, ze si ma bude viac ctit a vazit, ale on ma mal len na sex...., ktory si odo mna vynucoval.... a najhorsie je, ze ma dokazal presvedcit, ze to je moja vina, preco na mna polozil ruku... aj ked v kutiku srdca viem a som vedela, ze to tak nie je, ale nechcela som ho provokovat viac....

katusska1
22. aug 2011

@jahwodka už to nerieš, ži pre prítomnosť. Ale pokiaľ ťa to strašne trápi a máš kvôli tomu nejaké psychické problémy, vyhľadaj odbornú pomoc, nebuď na to sama alebo sa zver svojmu terajšiemu partnerovi. Aj vyrozprávanie pomôže 🙂

jahwodka
autor
22. aug 2011

moj partner o tom vie. vie o vsetkom. nemam problem sa o tom porozpravat - s cudzou osobou. najhorsie je to povedat mojim kamaratkam, ktore ho tiez poznaju.. povedala som to jednej po par rokoch a nebolo to lahke.

chcela by som, aby aj ine zeny, co zazili nieco podobne, napisali svoj pribeh. mozno spolu si dokazeme viac pomoct, lebo jedna druhej budeme rozumiet