Biewer yorkshire terrier - skúsenosti

nicole666
28. jan 2022

Ahojte. Zamýšľame sa nad kupov psíka - biewer yorkshire terrier k dvom detom(4,1). Bývame v dome. Ma niekto so psikmi skúsenosť? Ďakujem

bec
28. jan 2022

Máme presne tohto psíka druhý rok

nicole666
autor
28. jan 2022

@bec ahoj. Aj deti? Ako spolu vychádzajú?

nikolk0
28. jan 2022

My máme, už bude mať 4roky .. s deťmi nemá problém, ale nevyrastala s nimi, neublíži, zahrá sa, oblíže, nechá sa škrabkať, mojkať , ale keď už ich má dosť dá to najavo .. ona je sama jedno naše veľké dieťatko 😀 záleží aj od povahy psíka a výchovy.. Uvidíme ako bude naša reagovať a správať, keď sa nám teraz v apríli narodí dcérka 🙂

bec
28. jan 2022

Ja mam decka uz vacsie 12 a 13 rokov, ale psik je uplne v pohode a bol by podla mna v pohode aj keby boli malicke. On ma strasne dobru povahu, absolutne nie je agresivny. Je to taky nas mojkac a navyse je super, ze po nom nikde nezostavaju chlpy.

tina4931
28. jan 2022

@nicole666 aj my máme. Ten nas je prítulny,hravý,mojkací. Rád sa nechá hladkať.....čiže sa s dieťaťom zabaví a dieťa s ním. Poslúcha na slovo muža. Ale je to o dôslednej výchove od malička. Ak si ho správne vychovate,bude robiť radosť celej rodine. A samozrejme od konkrétnej povahy psíka. A pre mňa veľké plus,že vôbec neplzne.