čaute baby, bude na vianočné sviatky sneh? alebo bude stále takto ,ako na jeseň.
to ma tak napadlo....hneď z rána. 😵
no ja som pocula,ze vraj kvoli globalnemu oteplovaniu,tento rok sneh nebude. Dufam,ze to nebude pravda.
aj u nas vo Svajciarsku to vyzera skor na jesen. 😠 minuly rok sme o takomto case mali kopec snehu a posledny az skoro do aprila,to bola parada pre deti.mala si tento rok praje pod stromcek sanky,ale neviem ci ich vlastne vyuzije.
mne takéto počasie vyhovuje, zima byť nemusí. Biele Vianoce sú krásne, ale keď nebudú, nezbláznim sa.
no to by aj mna zaujimalo keby aspom mrzlo ideme na korcule na jazero a hlavne by neboli tie hnusne chripky 😠
inak my mame vykvitnuty zlaty dazd pred domom 😅
ja zimu neznášam. Sneh mi nevadí, ak je na horách - čiže ďaleko od nás. Keďže veľa jazdíme autom, celú zimu mám stresy kvôli snehu a šmykľavým cestám. Stále si hovorím, že raz keď budem veľká a bohatá, tak sa odsťahujeme niekam do tepla k moru a tam si budeme užívať zimu bez snehu. 🙂
mne už biele Vianoce pripadajú ako utópia...
z detstva si pamätám na tie kopy snehu už od novembra, každú voľnú chvíľu sme chodili vonku s bobami a bobovali sme sa o život 😵 . A zbožňovala som večerné prechádzky s ocinom po štedrovečernej večeri, pod nohami nám vŕzgal sneh, všade bolo krásne tichúčko, príroda celá biela a za oknami boli všade rozžiarené stromčeky 😵
mrzí ma, že niečo podobné už moje deti asi nezažijú 😝
V Norsku to vyzera, ze biele Vianoce nebudu. ☹ Skoda. Je to nadhera ked je vsetko ciste, krasne, biele. Milujem jasenie sa v snehu. Pamatam si ako dieta,ked sme sa nemohli koli snehu dostat z domu, doslova sme sa prekopavali tunelom. A teraz? No nemusel by to byt zasa taky extrem, ale aspon trosku by mohlo napadnut.
ja tiež smutim za snehom 😢 podobne ako margaretka si pamätam od novembra sneh,sankovačky,gulovačky proste super.Tento rok sme sa chceli ist s malymi prvy krat sankovat niekam na hory a ako vidim ostane pri snoch 😔 Je toto možne aby v našom pasme nebol snech?
ahojte....ja tiez smuuutim za sniezikom .... ☹ ☹ ☹ ......aspon nieco by ma potesilo ....... 😝 😲
budou určitě! tam co jedem na hory je sníh pořád!!!!! když nejde sníh za náma, jedem my za ním a je to.
Jinak u nás (VČ) oseli fotbalové hřiště, travička se zelená jak na jaře a je plná pampelišek. Nechápu.
no zima mi nevadí,ale sneh nemam rada,musíme veľa odpratávať,ked sa chceme dostať z garáže na hlavnú cestu,len preto.no hlásia,že asi do 20.decembra by nemal byť,len na horách.Vianociam sneh prístane,boli by také pochmúrne aj cez zimne prazdniny by sa deti nudili,tak trochu by nasnežiť mohlo,aby sa deťúrence mohli vyšantiť.Tiež si pamätam,ako deti sme si to užívali ohromne.U nás bolo vždy strašne veľa snehu.Bývam na Kysuciach,takže tu nehrozí,že by sneh neprišiel vôbec,len dúfam,že sa dlho nezdrží 😀 😀
Ja mam sneh rada na horach, ale nie tu v meste. U nas sa sneh udrzi maximalne tyzden, potom je z toho vela blata a clapkanice. A horor je ked napadne sneh a vsetci jazdia na bycikloch, mna ako sofera ide z nich porazit. A tiez vela jazdime autom, takze sneh tu v dolinach vobec nemusim. Okrem toho som rada, ze je snehu minimalne, pretoze nas Matej ma z neho fobiu, dostava hystericke zachvaty ked snezi. Pred rokom odmietal po snehu chodit a vobec chodit von, ked snezilo. A to sme s nim boli lyzovat v Alpach, chuda dieta po tyzdni sa tak tesil domov. Tento rok to zopakujeme, tak dufam, ze aspon na ladovci sneh bude.
mne je to tiež v podstate jedno,ale predsa k Vianociam sneh patrí. milujem vianočnú atmosféru a kopec snehu. 😵 ked vŕzga pod nohami a mrázik štípe.
jednu vyhodu by to malo, keby bolo na Vianoce teplo. Ozdobili by sme stromcek na zahrade a stedrovecerna vecera vonku, ako v Australii 🙂
Pekny vecer,ja dufam ze na vianoce bude aspon troska snehu
Aj minuly rok to bolo o nicom podla mna je to krajsie ked vonku na vianoce snezi,k tym vianociam to patri 🙂
Ja mam obavu ,ze ked je teraz trak teplo aby nebola zima az do aprila a to by bolo na prd radsej keby teraz snezilo ,,, ale prirode nerozkazes a bolo by to krasne
vlani či predvlani to bolo,ked začalo snežiť poobede na štedrý deň 😀 samozrejme že k Vianociam sniežik patrí,ale na nový rok sa už môže začať pomaly roztápať 😀 😉
u nas takmer s istotou nie 😎
myslim, ze sneh nebude..cele pocasie je poriadne zblaznene. a ked nie je sneh na stedry vecer pre mna ani nie su poriadne vianoce. je to skoda, niekedy napadlo kooopu snehu a teraz nic, darmo globalne oteplovanie, zvacsujuca sa ozonova diera a mnooozstvo inych klimatickych zmien na to zrejme posobia.ked som bola mala tak ma vzdy potesilo, ked ma mamina rano zobudila s tym, ze sa mam rychlo pozriet von oknom a fiiha vsetko bolo biele a take utulne, ciste 🙂 proste bola to nadherna snehova krajinka🙂))) minuly rok ma tak zobudil manzel a ja som sa vratila o par rockov dozadu..joooj uz nech je sneh!!a nevadi mi ani ze nebudem mat kde zaparkovat auto, ze bude potom člapkanica. 😀
hlásia ochladenie už na víkend. žeby sa predsa zosnežievalo k Vianociam? 😉 to by bola paráda.
ano prosim prosim trosku snehu. uz ked len kvoli detom. ved co budeme robit celu zimu. takto by sme sa mohli chodit spustat, snehuliaka stavat....... aspon na tu dobu ked maju deti prazdniny. nikdy nezabudnem na vianoce, prazdniny, sneh. strasne raa som sa pozerala vecer z okna ked snezilo a lampy to krasne osvetlovali. 😵
a to idú deti do školy ešte neskôr ako min. rok. 😠
no ved to su najkrajsie spomienky na detstvo. pamatam tie kopy snehu v bratislave 😎
my ked sme boli deti a napadli haldy snehu,tak sme nešli do školy,lebo sa mama bála ako prídeme zo školy,aby sme niekde nezapadli.
Leni, akurát to v sobotu vravel kamarát, že minulú sezonu bola super zima....lebo len 3x odhadzoval auto.... 😉 😉 😉 Mne to vadí tiež hlavne kvoli deckám, lebo na snehu sa super za barákom vybláznia... 😝 😝
Harmi, kopy snehu v Bratislave? Posledných 25 rokov veru nie (pred tým sa už nepamätám) Občas sa síce sneh zjavil, ale nie na Vianoce. Ale ak máme veriť ľudovým pranostikám, tak by tento rok biele Vianoce byť mali. Aj keď počasie na to zatiaľ nevyzerá. Ale sneh objednávam až na 24., deň pred tým ešte musím vyzdvihnúť mamu z Bratislavy a to si ešte sneh neprosím (teraz len dúfať, že Perinbaba chodí na koňa 😀 😀 😀 )
Katarína bola na blate tak Vianoce by mali byť na ľade,necháme sa prekvapiť 😀
v bratislave urcite nebude 😠 😠 😠