Biele plavky - skúsenosti

emi_emi159
24. jún 2021

Ahojte aké máte skúsenosti s bielymi plavkami? Presvitajú medzi nohami keď sú mokré? Lebo by sa mi veľmi páčili na opalenom tele ale nikdy som biele nemala tak mám strach si úplne nepresvitaju. Ďakujem

amelie2017
24. jún 2021

@emi_emi159 mala som viacere, nepresvitali.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
natallys
24. jún 2021

Keď su podšité nepresvitajú, aspoň tie moje nie 🙂 Len sa ťažsie z nich odstarňujú škrny

kiki68
24. jún 2021

Nie, presvitali

ichbinich
24. jún 2021

Vyzera to super, to ano.
Ale uz davam pozor, aby plavky nemali ani len biele detaily, ostane to "spinave" po opalovaku, piesku,... zalztne a bude skarede. Nech sa mi akokolvek pacia, nekupim 😉
A k hlavnemu problemu - ak su podsite, nemalo by presvitat nic.

whatever1
24. jún 2021

Na tmavšej pokožke vynikne pekne aj žltá, oranžová aj cervena farba a samozrejme hocijaká kriklava farba. Do bielej by som nesla ani za svet, to máš tak na jedno použitie...

elysiacik
24. jún 2021

Mala som jedny, nepresvitalo nic, boli aj pekne, ale potom sme boli na plazi s pieskom a ten sa do nich zazral a toho som sa uz nezbavila ani za svet 🙂

amelie2017
24. jún 2021

Ja zijem pri mori, od maja do oktobra v bazene alebo na plazi a ziadny piesok sa mi nezazral, nezaspinili. Posledne biele mi vydrzali 3 roky, znicil ich az detsky opalovaci krem, ale dovtedy prezili vsetky moje kremy, oleje.

1angelika
24. jún 2021

teraz som si spomenula na jeden zážitok z detstva keď sme boli v Španielsku pri mori a jedna pani z nášho zájazdu mala tiež biele plavky ale tie boli po namočení nie biele ale "žiadne" ..akoby bola holá a nebola oholená tak to vyzeralo dosť brutálne, neviem či jej to nevadilo alebo nebolo toho kto by jej to povedal, chodila v nich celý pobyt 😅 teraz už sú asi iné materiály alebo podšité plavky 🙂