Ahojte aké máte skúsenosti s bielymi plavkami? Presvitajú medzi nohami keď sú mokré? Lebo by sa mi veľmi páčili na opalenom tele ale nikdy som biele nemala tak mám strach si úplne nepresvitaju. Ďakujem
Keď su podšité nepresvitajú, aspoň tie moje nie 🙂 Len sa ťažsie z nich odstarňujú škrny
Nie, presvitali
Vyzera to super, to ano.
Ale uz davam pozor, aby plavky nemali ani len biele detaily, ostane to "spinave" po opalovaku, piesku,... zalztne a bude skarede. Nech sa mi akokolvek pacia, nekupim 😉
A k hlavnemu problemu - ak su podsite, nemalo by presvitat nic.
Na tmavšej pokožke vynikne pekne aj žltá, oranžová aj cervena farba a samozrejme hocijaká kriklava farba. Do bielej by som nesla ani za svet, to máš tak na jedno použitie...
Mala som jedny, nepresvitalo nic, boli aj pekne, ale potom sme boli na plazi s pieskom a ten sa do nich zazral a toho som sa uz nezbavila ani za svet 🙂
Ja zijem pri mori, od maja do oktobra v bazene alebo na plazi a ziadny piesok sa mi nezazral, nezaspinili. Posledne biele mi vydrzali 3 roky, znicil ich az detsky opalovaci krem, ale dovtedy prezili vsetky moje kremy, oleje.
teraz som si spomenula na jeden zážitok z detstva keď sme boli v Španielsku pri mori a jedna pani z nášho zájazdu mala tiež biele plavky ale tie boli po namočení nie biele ale "žiadne" ..akoby bola holá a nebola oholená tak to vyzeralo dosť brutálne, neviem či jej to nevadilo alebo nebolo toho kto by jej to povedal, chodila v nich celý pobyt 😅 teraz už sú asi iné materiály alebo podšité plavky 🙂
@emi_emi159 mala som viacere, nepresvitali.