Biele košele zafarbené od červenej šatky

mitusa111
13. mar 2016

baby.. pomoc!!
drahého košele do práce sú výlučne biele (kde ktorá má modrí pásik... ) a mne sa podarilo na nich sušiť červenú vlnenú šatku.. pričom ma nenapadlo že pustí. asi 10 košieľ je s červenými škvtnami.. prosím ako to dať dolu? sú to kvalitné značkové košele... a všimli sme si to až pri zbieraní prádla..

sissy27
13. mar 2016

@mitusa111 normálne ich znova oper, malo by to v pohode pustiť 🙂 a potom ešte normálne v drogérii dostať odfarbovač na omylom zafarbené prádlo, tak ak nezaberie prvá varianta, pridaj toto 🙂

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
worker_falcon
14. mar 2016

V DM dostat odfarbovac omylom zafarbeneho pradla. Na nieco funguje, na nieco nie.
A dufam, ze ta uz nikdy ani nenapadne dat prat/susit s 10ks znackovymi bielymi koselami hocico inej farby. Toboz nie cervene...

mitusa111
autor
14. mar 2016

@worker_falcon to som nedala prať spolu.. :/ len som vlnenú šatku musela položiť na rovné sušiť.. a keďže som sa ponáhľala tak som si neuvedomila že sa pod tým sušia biele košele...:(

mitusa111
autor
14. mar 2016

@miriam11 jo včera som to s jednou spravila a zišlo to len drahý ani počuť.. že to sa zničí ten materiál.. 😒 a na niektorých sú modré olemovania tak neviem čo to spraví.. každopádne vyskúšam...

santafe
14. mar 2016

@mitusa111 savom by som to fakt necistila, zist to zide, ale zas mozu ostat zlte flaky. a ak maju niektore pasik inej farby, tak uz duplom. jedine fakt skusit ten odfarbovat omylom zafarb.pradla z dm. ten by mal pomoct, zalezi, ci ta cervena pustila do toho velmi alebo len slabucko.

mamickajanka
14. mar 2016
Používateľ mamickajanka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamickajanka.

ten odfarbovac vyskusaj, mne ked sa podarilo nieco zafarbit tak tym mi to hned zislo