Biela kuchyňa

kvetinka1405
8. jan 2017

Ahojte babi chcem sa spýtať ktoré zvas majú bielu kuchyňu z leskom a bezuchytkove otváranie... Aké máte s tým skúsenosti?

janickacrazy
8. jan 2017

@kvetinka1405 To je jedno aká je farba, ak je lesklá, tak sa narobíš, budeš furt utierať capky, ja mám fialovú a stále je ucápaná, hlavne ak máte deti. 😀

shia
8. jan 2017

ja som mala lesklu a teraz mam matnu, a na tej matnej je stokrat viac vidiet tapky, takze lahsia na udrbu je urcita ta leskla, len pretries co i len rukavom a je. Na tej matnej kazdy otlacok musim drhnut a je vidiet. Lesklu som mala bielu a matnu mam vanilkovu, cize farba je jedno, zalezi povrch. Ale tie aj vyrobca, nejaky lacny nekvalitny nikdy nebuede to iste, ako napr rovnaky material vazne kvalitny. Takze skor sa orientuj na kvalitu, nie povrch. Mala som predtym cesku Hanák, teraz nemecku Nobiliu a teraz mam objednanu ceskeho Sykoru, takze kvalita by mala byt, Sykoru este neviem posudit (bude polomat-pololesk), to este len uvidim...

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
libawet
8. jan 2017

@kvetinka1405 budeš stále leštiť odtlačky, lebo sú vidieť.

evat2315
8. jan 2017

My mame bielu lesklu so zafrezovanymi uchytkami, udrzba je podla mna super. Capky vidiet su, ale velmi rychlo a jednoducho sa daju aj utriet. Ja som spokojna.v kupelni mame tmavé matne obkladacky a odtial idu capky tazsie dolu, ale neviem ci sa to da porovnat aj s kuchynou.

zabka788
17. jan 2017
Používateľ zabka788 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.

bielu kuchynu a celkovo vsetok biely nabytok by som chcela aj ja :D kuchynu budeme cez leto prerabat takze hladam rozne tipy. Ale ako keby je na mne tak mam cely byt biely/sedy, uplne minimalisticky a sterilny, som blazon asi ja viem

anjelik1678
22. jan 2017
Používateľ anjelik1678 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anjelik1678.

@zabka788 nie si blázon, ver mi 😀 takých nás je tu viac.... ja chcem túto kuchyne-bmv.sk/galeria/kuchyna-biely-lesk -biela, v lesku, všetko ako ty hovoríš sterilné... to je sen 🙂

evat2315
23. jan 2017

@zabka788 my mame nieco podobne, vacsinou biela a siva, pre niekoho studene, ale nam sa to paci

zanta3
23. jan 2017

@kvetinka1405 a vies co moja sestra ma bielu lesklu kuchynu a vobec sa nestazuje. Ona sice este nema deti takze nema ziadne packy na nej ale aj cistenie hovorila ze uplna pohodicka. Neviem ci to zalezi aj od kvality materialu ale on aju ma fakt ze peknu🙂

janickacrazy
24. jan 2017

@zanta3 No nemožeš to porovnávať, pokým sme nemali deti, tak linka bola vyleštená ako nová stále. Teraz sa malý učí chodiť, takže capky sú stále všade, ani utierať sa to veľmi neoplatí. 😀 Samozrejme, ked bude vačší, zas to bude lepšie.

zabka788
25. jan 2017
Používateľ zabka788 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.

jej zienky dakujem za odozvu :D som rada ze nie som samas bielou kuchynou a nabytkom 🙂 ja sa lestenia na bielej kuchyni nebojim, upratujem rada

enatko
25. jan 2017

Ja mám bledulinkú krémovú a keď budem meniť tak iba za čisto bielu.

damoska
28. máj 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

prosím ženy, máte niektorá v kuchyni niekde a nejako zavesenu kuchynsku váhu, aby bola ztv. vždy po ruke?

damoska
28. máj 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

@enatko ideálne biela s čiernou pracovnou doskou 🙂

beahavala
30. dec 2021
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

take otvaranie je super, len zatlacis a dvierka sa otvoria, mame to a nemenila by som