Ahojte.
Chcem sa poradiť. Majster mi položil dlažbu, no keď som prišla a keď som ju zbadala, slzy po lícach . Manžel a všetci okolo hovoria, že je ta dlažba položená dobre.... ale nakoľko ja som veľky detailista, pre mňa to v pohode nevyzerá.
Sem tam dvihnuty alebo spadnutý roh dlažby. Je to možno len jeden mm ale pre mňa to vyzerá katastrofálne.
Neviem čo mám teraz robiť. Sparovka je Silver...ini majstri mi poradili nech ju prefugujeme fuga frescou (bielou) a že tie špáry zaniknú a nebude vidieť rozdiely ... mate niekto z Vás s niečim podobným skúsenosť ?
Prikladám aj foto ako to vyzerá
Ďakujem
@marjenka00 nerovnomerne polozena dlazba (posun nahor a nadol, ked roztek ci cela hrana trci nad ostatne) je katastrofa. Zachytava sa o to vsetko, chyta sa tam viac spina. Dobry majster by ju mal vediet “vypodlozit” lepidlom pod dlazbu tak, aby bola v rovine. Nim si vie tie rozdiely v hrubke dorovnat.
Daj to presparovat, pomoze to trochu zrovnat rozdiely. Aj tak ju casom budes davat presparovat, lebo udrziavanie a cistenie bielej sparovky, aby ti ostala biela a nie siva a tmava (tam, kde sa najviac beha) ju postupne vymyje aj tak.
to nebol majster ale babrák...aj môj mm krajšie položil dlažbu v celom dome a to robil prvý krát...Dala by som to opraviť a majstrovi- babrákovi preplatiť...
Toto je slendriansky odvedena robota!
Vobec si nevyrovnal podklad!
Ja by som mu nezaplatila a dala by som mu uhradit aj material ktory znehodnotil.
Teda mali sme aj fuserov na nieco ale toto je prilis.
Ziadaj opravu!mas na to papier?mozes to reklamovat?
Mala som doma takychto babrakov.
Ak nieco pokazili,nezaplatila som!!
Inak sa nepoucia.
Dievčence ďakujem za rady :( budem to riešiť ešte s manželom ... mám 100 chutí ju dať vybrať a nanovo položiť novú .... :( skúsime to s tou bielou sparovkou a uvidíme ako to ukáže ak zle ... tak pôjde von :(
Dobry den
Ako pomohlo to presparovanie prosim vas?
Mame taky isty problem :(
@martina117 tu sa odpovedi nedočkáš, autorka je neaktívna, nebola na MK už dávno prihlásená
@marjenka00 ahoj prosím tá ako si to poriešila nakoniec ? Lebo mne to nepríde ako zla pokladka ale ako kríva dlazba , mám ten istý problém a podľa fotky to mame rovnako, medzi sprarami sú take “zlaby” čo je vlastne kríva dlazba , keď prejdem rukou tak to cítim
Mas pravdu, ze nie je položená pekne. Môže byť problém aj v dlažbe, niektoré (bohužiaľ aj drahšie:() majú veľké rozdiely vo velkostiach a len naozaj skúsený majster si s tym vie poradit tak, aby zakryl nedostatky. Tento to očividne nebol...skús čo najviac podobny odtieň sparovky k dlažbe