Biedronka karta

16. nov 2024

Ahojte, prosím Vás, sme na víkendovom pobyte v Zakopanom a radi by sme si urobili nákup v Biedronke. Veľa zliav je ale na kartu. Vedel by mi prosím niekto svoju "požičať"? Máme to sem ďaleko, čiže sa mi neoplatí vybavovať svoju a ani neviem, či by som ju na počkanie vybavila. Ďakujem, odmeníme sa ♥️

regsy
16. nov 2024

Ak to nevyriešiš, skús niekoho vedľa nakupujúceho poprosiť, nech ti pípne svoju kartu. Určite to urobí ochotne, keďže myslím, že tiež sa mu tam zbierajú body za nákup či čo a ty budeš mať zľavu. A inak myslím, že sa priamo aj tam dá vybaviť karta.

98
16. nov 2024

Existuje aplikácia, a máš to za 5 min 🙂.
Pretože častokrát je 1-2ks na kartu a tebe tú zlavu aj tak možno nestiahne 🙂

luciakovacova0603
16. nov 2024

Ahoj,ja ju mam,ak Ti nepojde urobit tu appku alebo nechce sa Ti s tym teraz "babrat",napis,poslem Ti.body sa tam nezbieraju,ako napr.v Kauflande,len dostanes zlavu s kartou pri nakupe🙂ale prezri si najprv poriadne letak,urcite veci mas v zlave napr.len ked kupis 2 a viac ks.

autor
16. nov 2024

@luciakovacova0603 áno, presne to som pozerala, že iba určitý počet na kartu. Preto nechcem žiadať nikoho v obchode

mackove
16. nov 2024

Ahoj , ja ti môžem požičiať svoju. Stačí ti ak ti urobim screen a pôjde to 🙂 Pozor , treba poriadne sledovať cenovky 🙂

autor
16. nov 2024

@mackove Veľmi pekne ďakujem za ochotu. Pošleš mi ju do správy? Prečo treba tak pozorne sledovať cenovky? Sú tam nejaké chytáky?

hellwant
16. nov 2024

@regsy No nie, nerad, ked nevies. Potom môzu byt ludia na teba nahnevaní. Biedronka funguje tak, ze na tie veci mas limitovany pocet na kartu na deň, napr. 2+1 maslo viac nie. Ci kuracie prsia 1+1 je to DENNY LIMIT. Inak by pri zlave naskocili mali podnikatelia co napr. prenajimaju a ponukaju ranajky, ci maju restaurciu a vykupili vsetko. Ak ju dostane po nakupe dotycneho,nic neziska. Ak bude pred nim a on jej ju da, on nebude mat tie zlavy.

autor
16. nov 2024

@mackove bolo by prosím možné poslať tu kartičku? Chceli by sme ísť na ten nákup. Ďakujem

luciakovacova0603
16. nov 2024

Napis mi spravu ak sa pani neozve,poslem Ti🙂

ekira1
16. nov 2024

Nie je jednoduchšie stiahnuť apku? Biedronka bude I na Slovensku, využiješ apku I u nás. Len si v menu prehodíš PL alebo SK.

mackove
16. nov 2024

Áno , kľudne mi napíš správu ak ju ešte nemáš 🙂

autor
17. nov 2024

@mackove už nestíhame, dnes odchádzame domov a obchody sú dnes pozatvarane 😥

letfenixa
17. nov 2024

@autorka prečo sisi aplikáciu nestiahla?

autor
17. nov 2024

@letfenixa lebo to do mňa pýtalo stále číslo kreditnej karty a toho som sa bála

letfenixa
17. nov 2024

@autorka tak to je nejaká blbosť, nič také to nepýta, len telefónne číslo.

autor
17. nov 2024

@letfenixa neviem, možno preto, že ja nemám kartu v mobile, čiže neviem mobilom platiť

letfenixa
17. nov 2024

@autorka ani ja nemám kartu v mobile.

autor
18. nov 2024

@letfenixa netuším, jednoducho google play pýtal zadať možnosť platby, až potom ma to pustilo inštalovať aplikáciu