Bicykel pre 12 ročného chlapca

jankastraskova
13. júl 2018

Ahojte, rada by som sa tu poradila. Môj 12 ročný synátor sa začal venovat cyklistike. chodieva na treningy, máme za sebou prvé preteky. Máme momentálne obyčajný bicykel, a tak by som mu kupila kvalitnejší. Len ja sa tomu moc nerozumiem, tak by som sa rada poradila, ak by tu vedel niekto poradit. Máme vyhliadnuté bicykle značka ghost, lapierre a synovi sa páči Haibike. A este cube a specialezed. Tak ak by vedel niekto poradit, budem povdacna. Syn má skoro 153 cm, cize neviem ci 15"rám a 27,5"kolesá. Ďakujem za každú radu. 😊😉

jankastraskova
autor
13. júl 2018

Este tento lapierre 😉

ceresnovci
13. júl 2018

opytaj sa trenera , alebo niekho skuseneho v kllube kde trenujem.

janulka2811
13. júl 2018

Určite áno je dobry,základ je mať kotúčové brzdy,dvojity rafik,odpruzena vydlica.

belllinka
13. júl 2018

Tak snad trener by mu mohol poradit lepsie ako zeny koniku

yanni
16. júl 2018

Ale tak zalezi aj akej cyklistike sa venuje. Cestnej? Cross? Pretoze na rozne povrchy je potrebne mat rozne "tatose". Moj muz je triatlet, ten by ti vedel poradit.Akurat, ze to by boli rady az pre aspon poloprofesionala a nie pre dieta a k tomu, ktore este len zacina.
Ved sa opytajte v clube, otvor oci, co maju "spoluborci" atd.

yanni
16. júl 2018

Vsetky modely co si dala su horske? Tak akej cyklistike sa venuje?

eliska13
16. júl 2018

@jankastraskova dala by som si poradiť na stránke venovanej cyklistike.Mali sme Ghost veľmi kvalitný bicykel.Alebo v predajni Ti poradia nezáleží ani tak na výške možno má dlhšie nohy bicykel musí osobné vyskúšať, aby mal v dobrom uhle ruky, nohy nech netrpí chrbtica.Teraz bude najviac rast myslí aj na to....