Bezlepkové kekse

24. mar 2024

Dajú sa v obchodoch ako Lidl, Tesco alebo Billa kúpiť bezlepkové keksy ? Myslím také ako sú BB keksy potrebujem to na koláč pre priateľa..

lonely66
24. mar 2024

prečo máš v texte keksy (čo je správne) a v nadpise "kekse", čo je takmer po maďarsky? 😀 a prepáč, neviem odpovedať...

zuzinka888
24. mar 2024

Skor tesko a billa, lidl iba ked maju bezlepkovy tyzden. Ale ci taje ako BB neviem, skor piskoty ci cookies..

anjelok
24. mar 2024
viestta
24. mar 2024

Tesco ma asi najsirsi bezlepkovy sortiment a maju ho pekne pokope. Aj Kaufland ma toho dost, ale nie tolko ako Tesco

kiki68
24. mar 2024

Daju sa, idealne ked nevies tak je znacka Schar, pripadne freefrom, pozri si v kauflande tiez maju tieto veci. Tesco ma tiez, v lekarni mavaju tiez Schar. A pozor , musis dat na vsetko bacha, cize aj napr cokolada atd, musis pozriet, ci nema lepok v sebe. Tiez nic spaldove ( spalda je horsia ako lepok strukturou toho ).

huginko
24. mar 2024

@lonely66 keď počujem kekse, kratase...😬😬😬😬Bože ľudia, to vám uši nereze??? Brrr

autor
24. mar 2024

@lonely66 asi korekcia a nevšimla som si to 😃 vždy inak píšem keksy 😃

bubuzu
24. mar 2024

Inak, namiesto keksov sa dajú použiť aj bezlepkové piškóty. Tie majú napr.v Kauflande bežne. Ale aj maslové keksíky tam určite nájdeš.