Ahojte. máte niekto doma bežiaci pás? aký je dobrý? nepoznám totiž nikoho kto by mal s týmito cvičebnými bežiacimi pásmi skúsenosť. rozmýšľam nad jeho kupou a potrebujem poradiť.. dakujem siu
Nemam doma, ale skusenost mam z fitness centra a pride mi to strasne nudne...lepsie je chodit behat von.
@siusinocka ahoj, mam len dobre skusenosti, jedem mam doma, je to poloprofi pas s nastavitelnym skonom, rychlostou, meracom tepu, s programami...-znacka technogym. Tiez mam skusenosti so znackou Kettler. V lete ho vobec nepouzivam, pretoze mam moznost behat vonku, ale v zime, ked je zle pocasie, tak ho pouzivam pravidelne. Pouzivam ho aj vtedy, ked cez den nemam moznost ist behat von-vecer v tme sa sama popri rieke behat bojim. Nudu na pase zahanam tak, ze pozeram televizor, pocuvam hudbu, resp. mam na kazetach specialny cvicebny program pre behacie pasy.
@stardust ahoj. aj by som chodila ale mam alergiu už od jari až do konca jesene, takže by som zabehla tak po koniec ulice a pri hlbokom dýchaní by som sa nadýchala peľov a začala dusiť, takže ak môžem behať, tak len vo vnútri.
@trixi dakujem
@siusinocka tak potom je ten beziaci pas v byte pre teba najlepsou alternativou.
kočky chcem sa spýtať, či je nejaký výrazný rozdiel medzi motorovým a bezmotorovým bežiacim pásom, lebo v cene je rozdiel značný. Ak mate skusenosť rada budem ak poradite
@siusinocka áno,mám 🙂