Bežiaci pás doma. Poraďte

siusinocka
17. aug 2011

Ahojte. máte niekto doma bežiaci pás? aký je dobrý? nepoznám totiž nikoho kto by mal s týmito cvičebnými bežiacimi pásmi skúsenosť. rozmýšľam nad jeho kupou a potrebujem poradiť.. dakujem siu

mimikyky
17. aug 2011

@siusinocka áno,mám 🙂

stardust
18. aug 2011

Nemam doma, ale skusenost mam z fitness centra a pride mi to strasne nudne...lepsie je chodit behat von.

trixi
20. aug 2011

@siusinocka ahoj, mam len dobre skusenosti, jedem mam doma, je to poloprofi pas s nastavitelnym skonom, rychlostou, meracom tepu, s programami...-znacka technogym. Tiez mam skusenosti so znackou Kettler. V lete ho vobec nepouzivam, pretoze mam moznost behat vonku, ale v zime, ked je zle pocasie, tak ho pouzivam pravidelne. Pouzivam ho aj vtedy, ked cez den nemam moznost ist behat von-vecer v tme sa sama popri rieke behat bojim. Nudu na pase zahanam tak, ze pozeram televizor, pocuvam hudbu, resp. mam na kazetach specialny cvicebny program pre behacie pasy.

siusinocka
autor
20. aug 2011

@stardust ahoj. aj by som chodila ale mam alergiu už od jari až do konca jesene, takže by som zabehla tak po koniec ulice a pri hlbokom dýchaní by som sa nadýchala peľov a začala dusiť, takže ak môžem behať, tak len vo vnútri.

siusinocka
autor
20. aug 2011

@trixi dakujem

stardust
20. aug 2011

@siusinocka tak potom je ten beziaci pas v byte pre teba najlepsou alternativou.

vejula
3. mar 2013

kočky chcem sa spýtať, či je nejaký výrazný rozdiel medzi motorovým a bezmotorovým bežiacim pásom, lebo v cene je rozdiel značný. Ak mate skusenosť rada budem ak poradite

qristinqa
17. apr 2013

@vejula pri bezmotorovom - magnetickom, zacnes bezat, a tym svojim pohybom vlastne hybes pas...motovy je taky ako v posilke, natukas 10km/hod, a ono ti to spusti..

vejula
17. apr 2013

@qristinqa no teoreticky si to viem predstaqviť, ale prakticky, vieš to porovnať, ten pocit pri behaní, či je to velky rozdiel v tom pocite z behania... alebo?

qristinqa
17. apr 2013

@vejula no ja neviem, ja ho nemam...ale podla mna je to dost rozdiel, lebo ked ti rychlost urcuje pas, zabehnes viac, ked si ju urcujes sama, tak stale spomalis a tak, a v konecnom dosledku zabehnes menej...teda aspon to je moj pocit z toho :D